Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM
őstag
Jilly Viktor: Muzzy (angol nyelvtanulós)
Honnan lehetne letölteni?
Nagyon kellene! -
amzso
tag
Én a Michael Palinnel készült utazós műsorokat szeretném nagyon! Az első sorozata, a ''80 nap alatt a Föld körül Michael Palinnel'' már kijött DVD-n magyarul is! Ha valaki tudja, honnan tudnám ezeket leszedni, ossza meg kérem
-
Winner_hun
félisten
Fókusz plusz egyik június 18-ikai adása érdekelne ahol egy olasz embert mutattak be aki mindent fából csinált meg. Esetleg le lehet azt az adást vhonnan szedni?
-
zoleeE 13
tag
a Spectrumon és a Discovery-n szoktak lenni háborus film azokat honnan lehetne letölteni????mer nagyon érdekelne
Szerkilmek és Dokumentum filmek
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Egyszer már említettem, de most újra leírom neked:
Bővebben: link
Keresem az Androméda 5-ik szériáját. Most vetítik az AXN-en. Sajnos én most nem tudom felvenni.
Valaki tudd segíteni? -
buci_
tag
Sziasztok!
Egy haverasszony barátnének segitenem kellene. A magyar néven Szívek szállodája c. sorozat nincs fent vhol ? Gilmore Girls neven fut eredetileg.
Az osszes resz nem feltetlen kell. Ha vki tud errol vmit segitsen!
koszi! -
Surda
tag
Sziasztok!
Keresem az Irígy Hónaljmirigytől a Hetvenhét mirigy népmesét. Fájlcserélők nem mennek. -
Poctar
senior tag
Hát ez nem ilyen egyszerű.
A torrent maga is egy fájlcserélős progi/hálózat.
A lényeg, hogy a szervereken található egy xy.torrent fájl, amit te letöltesz. Ezután ezt megnyitod a torrent klinesel és már megy is a letöltés.
A gyorsasága, attól függ, hogy hányan töltenek. Itt egymástól töltitek a fájlokat, egyszere többen.. -
Poctar
senior tag
Szerintem a nagyobb magyar hubokon megtalálod a 4.éved részeit.
Public hub list-nál rakj be egy magyar hublista címet. Így ismerni fogod az összes magyar hubot, ha idáig nem ismernéd.
Szerintem torrent-el nagyobb sikert érsz el. Főként az idő végett. Sokkal hamarabb lenn vannak. Egyszerűen beírod a google-be a következőt: Smallville 4x torrent
Esetleg látogass el a következő oldalra (nem torrent-es):
Bővebben: link -
Ck.
addikt
Mondjatok már dc HUB-címeket légyszi, ahonnan letölthetőek a Smallville 4. évadjának epizódjai.
Előre is köszi! -
Poctar
senior tag
Herculest keresek még mindig
-
Poctar
senior tag
Jóbarátokat keresek.
Ha van akkor magyarul, de jó az angol+sub verzió is. -
nagydee
tag
Hella!
- = Dead Like Me = -
feliratok kellenének magyarul.
az első hét résznek megvan, de a többi csak nagyon hiányosan.
aki tud segíteni, dobjon egy mail.
előre is köszi
u.i. esetleg német felirat is jó lenne. -
tkesy
őstag
válasz
metaljesus #522 üzenetére
De, egész ''véletlenül'' én szoktam nyomni ue. a nick-en...
Lista jöhet.... -
metaljesus
csendes tag
helló tkesy! véletlenül nem szoktál dc-zni ugyazezen a néven? láttam a megosztásod, és sok dolog érdekelne belőle, elsősorban az x-akták 4. évadtól fölfelé. ha érdekel csere akkor küldhetek listát, vagy itt is van egy kis ízelítő (451, 390), ezek persze azóta frissültek és bővültek
-
tkesy
őstag
Surda & ngabor2: ment mail, ha nme ment volna át, szóljatok...
-
Agostino
addikt
Kösz, leszedtem, felraktam, csak azt nem tudom hogy mi ebben a poen. Azureus nem jó? Vagy mi ez a Sheraze? Szal nem értem hogy minek kell ez ide. Addig oke, hogy letöltöm vele, csak azt nem tudom hogy mégis mit. Nekem pl ilyen üzenetet dob a lap : The address type is unknown or unsupported stb...
-
Poctar
senior tag
válasz
Agostino #506 üzenetére
Ahhoz, hogy letudd szedni a sorozatot a the-realword-ről, kell egy kliens progi.
Ezt itt találod meg:
Surda
tag
Jut eszembe: Parker Lewis! Jó pár részt leadtak magyarul, nincs valakinek?
-
iwu
addikt
hali!
a policesquad (nagyon különleges ügyosztály) 1 és 2. részét keresem, nincs meg valakinek?
Üdw! -
Poctar
senior tag
válasz
Agostino #502 üzenetére
Itt nézd meg:
Agostino
addikt
Hejho.
Német nyelvű Sipmson részeket tud valaki valamerre, esetleg dvd-t? Szigorúan német nyelven kell nekem, az verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest