Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hát igen, a TV3 volt a legjobb csatorna, csak ők valószínüleg nem pénzelték a kedves családokat, akiknél a számláló van (ha jól tudom, ez 600 ember -> nagyon reprezentatívnak tűnik), így alacsony lett a nézettsége (legalábbis a statisztikák szerint).
Most legalább van Viasat3, ahol értelmes műsorok vannak, nem pedig a délamerikai sorozatok és a valóságshowk (na jó náluk is volt a farm, de legalább nem egész nap az ment). Csak sajnos úgy néz ki, hogy Mo-n csak azok a műsorok sikeresek, amihez a 10-es IQ is elég, és nem igényel semmi gondolkodást/odafigyelést.
A tv2-őn hetente ha egy filmet megnézek, és azok után is általában az szokott lenni a véleményem, hogy egy újabb vacak filmet néztem meg, az RTL-en meg minden jó film elmarad, ami a TVműsorban van és helyette VV-t adnak (a Maffiozók az egyetlen, amit ott nézek). -
guess.who
senior tag
Szerintem azért van ilyesmikre pénze, mert nem költi számítógépre... ;]
Egyébként fordítsd csak meg kicsit azt, amiről a múltkor beszélgettünk: sokan követendő mintának tartják ezeket az embereket, így valahol logikus a rendezők ilyen irányú elmozdulása -főleg ha elfogadjuk azt, hogy némileg ''irányítják'' a beszavazásokat... -
JulWCZar
senior tag
Naja, bár azelőtt a TV3 volt az igazi fáklya a magyar média sötétjében. Csak a brazilargentin sorozatmaffia és a mónikasó kartell tett róla hogy eltiporják.
A kurv*annyát a TV2 tulajdonosának, aki ezt eliontézte nekünk.
Volt anno startrek, csillagapu, rémrendescsalád, ami köll...
Hál'istennek itt a viasat3, a hármas megmaradt :D -
Den
veterán
Na az új eresztésből láttam vagy három szereplő bemutatkozó filmjét... át eddig sem fenyegetett a veszély hogy vv függő leszek, de most már tuti.
Nem tudom föltünt-e valakinek, de egy ''proli'' sincs a szereplők között, legalábbis amit én láttam. Mind kimondottan jómódú, és a bemutatók alapján meglehetősen elkényeztetett.
legjobb példa pepe bemutatkozó filmje. Életképek a kis életéből: pepe a három és fél milliós ducati-ja 50 ezer forintos hátsó gumiját égeti (meg a munkadíjjal együtt kb 100k-s lácot-lánckereket pusztítja), pepe a kozmetikusnál, pepe a fodrásznál, pepe edzőteremben, pepe ruhakölteményt próbál... szal egy tipikus átlag fiatal. -
hungeek
senior tag
én erre egy vlm-t mondok: KRIMINÁLIS!
-
bdav
őstag
VV suxxxx.... Nézzetek Viasatot. 18.05 Star Trek TNG :))
-
VÁMpír
aktív tag
Hát mostanában én is nézem ezeket a beszavazósókat. Igazából az érdekel, hogy ki hogyan tud pár percben bemutatkozni és minél előnyösebbnek mutatnia magát. Meg persze, hogy ez a közönségnek hogy tetszik, bár nem vennék rá mérget, hogy nem manipulálják a szavazást. Úgy látszik a VV2-ben csak kigyúrt szépfiúk, kurvák, ''érdekes gondolkodású'' csajok és modellek szerepelhetnek. De ami a legjobban zavar az a hullaszínnel kirúzsozott Stohl buci, aki egy mondatot nem bír elmondani hiba nélkül. Félelmetes, hogy egy ilyen idiótának ekkora rajongótábora van ma Magyarországon.
-
tomcs
őstag
-
-
kikó
csendes tag
majd kiderül mindenkiről, hogy csak hazudott... hogy a vörös sziszi az Oki nőben, és a kismocsok egy rzékeny mimóza. ez persze túlzés, de mindenkiről kiderül majd, hogy nem is olyan, mint amilyennek most mutatta magát.
ja, az öcsém haverjának a volt barátnője a sziszi, és azt mondta, hogy 1 éve csak alkalmilag nem feküdt le fiúkkal... a barátjával igen... nem tudom, na. mennyire lehet egy fiú szavára adni ilyenben? illetéktelen vagyok :) -
gang
csendes tag
nemtom
milyen név egy felnőtt nőnek az, hogy kismocsok?
szerintem akkora egy drogos állat volt mint a gep!! nem véletlenül huzogaqtta a száját! :(
olyan elvonási tünetei lesznek -
yeti
csendes tag
Eddig nagyon gáz arcok vannak a vv-ben. Az a srác egy Szabolcs2, a vörös göndör hajú (nemtom hogy hívják) egy nagy büdös k*rva, és olyan sötét mint egy állat, a tegnapi kis ''szókimondó'' tényleg egy tapló, de übernagy, ez a mai meg egy Oki nőben. Az egy dolog hogy nem tud beszélni, de akkora flegma köcsög mint állat.
-
Padre
tag
Valaki dobjon meg egy Axelero-s login:pasword párossal, hogy nézni tudjam a fürdőszoba kameráit :))
-
csabika25
aktív tag
Micsoda véletlen... Épp ma délután küldtem körbe a barátaimnak az alábbi szöveget, amit www.bbc.co.uk/radio1 oldal Magyarországról szóló leírásában:
Gay and Lesbian
Hungarians are conservative and although gay culture is emerging from the
underground in Budapest, discretion is advised. Gay bars are dotted
throughout town which has a Gay Pride Day in July. Some of the baths
particularly Kiraly attract a predominantly gay crowd on men-only days.
The lesbian scene is less developed.
Na most meglátjuk ezt a konzervativizmust. Újra kéne számolni a szavazatokat.:) Látom Árpa Attilát és Kolosi Pétert, amint nézik a nézettségi adatokat, és azt gondolják: hmmm, kevés a fiatal férfi nézőnk, tegyünk ellene valamit... -
kikó
csendes tag
mér? van valami nézhető a tv-ben főműsoridőben???? akkor már inkább ez, így netezés közben, hogy az ember bele-belenéz... :)
Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest