Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN2
tag
Sziasztok! Új vagyok itt és egy Lenovo IdeaPad y500-at szeretnék de lenne pár kérdésem... Nah akkor kezdjük el
1.: A core i5-ös az SLI verzió vagy nem? Mert ahol néztem ott csak duql graphich volt és nem írta hogy SLI...
ITT:[link]
2.: Néztem egy lenovot ami meg gt 645m-mel volt... De ez full hd valszeg sli és jobban
Tetszik meg jobb a hűtés... Nah akk melyik lenne érdemesebb? -
holozis_HUN2
tag
Igen láttam hogy írja hogy sli csak a DUAL miatt kérdeztem... Hát nekem majd a bf3 meg ezek ek a multiját szeretném vidizni frapsal...Jah és az SLI-s elvileg tovább lessz jó nem? Mármint hogy mondjuk a bf5 meg a far cry5 meg ezek is elmennek. Jah és a 2 magos core i5 az nem lessz gyenge proci 1-2-3 év múlva? Jah akkor mi is az a DUAL?
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN2
tag
Am nem veszélyes laptopban a procicsere? Mert több helyről hallotam hogy tülmelegedést ill. BIOS hibát okhat.... Ez igaz? Am sztem megveszem a core i5-öst és ha szükség van rá akkor kicserélem core i7-re... Am + 15k ft megér az sli? mert annyival drágább...
-
holozis_HUN2
tag
Hát olyan drága? Am hogy ne keljen majd új gépet venni egyhamar ezért majd bővítgetem a ramot meg veszek bele egy i7-et... És az a 3800 valamennyi proci kerül annyiba? Mert akkor azt fogom megvenni hozzá Am az a jobb oldali hűtő vagy valami más? mármint az ultra bay... Fúú annyit kell majd tuningolni... 16 gb ram i7 meg majd még az ssd... jah meg software-esen tuningolni a vidikártyát egy kicsit gondolom ezt is lehet benne de csak ésszel
-
holozis_HUN2
tag
Lehet hogy nem oldja meg de mivan ha tuningolom a vga-t? Am ha jól tom a dedikált kártyát lehet cserélni ugyan úgy mint a procit... Am pár év múlva a core i7-is gyenge lessz amikor olcsóbb lessz... De am olyan hosszú távra tervezek kb 3-4 év utána váltok asztalira vagy megint egy erős laptopra... Am a core i5-tel is elkéne vinnie ultrán a bf3-at nem? Jó lehet a core i5 visszahúzza mivel az ajánlott 4 magos proci...
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN2
tag
válasz NyxNyxNyx #2095 üzenetére
Gratulálok am én is a computerimperiumtöl rendelem mert itt a legolcsóbb légyszíves mond meg mulyenek az emberek ( mármint kedves-e vagy tudatlan azaz nem tud semmit se a termékről) jah meg minden remben zajlott-e az egésszel kapcsolatban? Én is várom hogy összegyűljön az i5-ös sli verzióra a pénz de nyárra valszeg meglessz és jöhetnek a hardcore játékok...
-
holozis_HUN2
tag
válasz holozis_HUN2 #2114 üzenetére
Am az 1 vidikártyás win 8-as laptop jobban megéri nem? Mert az core i7 meg win 8... És ez 100k- ba kerül együtt... De ez:[link] majd megoldást jelent az sli problémára nem? Ez 50k és 15k-val drágább a core i7-es mint az sli-s és így 65k-t kell fizetni amannak meg 100k plusszt kell fizetni... Ez a kivehető vidikártya az sli-s nem? Mert akkor jobban megéri vagy nem?
-
holozis_HUN2
tag
válasz Cyber_Bird #2090 üzenetére
Am lehet úgy tenni bele egy gt 650m-t hogy nem ultra bay-be teszem hanem az alaplapra? Mert akkor lenne hely az ssd-nek... Am nincs most annyi pénzem hogy a core i7-es sli-t megvegyem...
-
holozis_HUN2
tag
válasz beloadjoker #2117 üzenetére
De van de azt ssd-nek tartogatom... Másnem az 1tb külső lessz... Az ssd-n meg win meg a játékok, programok... Csak először legyen meg a gép... Nagyon gondolkozok az sli-s i7-en de az nekem eléggé drága... Lehet marad az 1 gpu-s core i7... Vagy az sli-s i5... Szerintetek melyik?
-
holozis_HUN2
tag
Bocsi nem figyeltem mostanában elég szétszórt vagyok mert este mindig unboxingot meg gameplayt meg szétszerelést nézek... Am nem is tudtam hogy az ultra bay-en kívül van valami kis hely... Akkor majd ssd + a hdd bbenne lessz a laptopban... Az jó... Igen a core i5-re jutottam én is mert kevés a pénz ha birom akkor lessz benne core i7 de először egy headset mert nincs és hűtőpad majd ssd és a core i7.... Akkor ha kiveszem az ultra bayt akkor nem sli-s gpu lessz? Mert tudtommal abban vidikártya van... Ha pedig nem akkor veszek bele odd-t és ha van akkor lessz
-
holozis_HUN2
tag
Néztem msata-t és 30k és 560 az olvasás az írás meg 530 mb... Egy sima ssd ami sata az 40k és kicsit lassabb.... Milyen jó ez az msata... Azthittem hogy rosszabb de nem... Jah meg ennek olyan a csatlakozója mint a pc-ben a ramoknak... Meg keresem yt hogy hova lehet berakni...
-
holozis_HUN2
tag
Am ezeknek az msata-knak ugyan olyan az élettartama mint a simának? Remélem nagyban fogja gyorsítani
-
holozis_HUN2
tag
válasz holozis_HUN2 #2127 üzenetére
Mondtátok hogy az ultra bay-ben van egy vidikártya... Az egy 3. Vagy az az sli? Mert ha nem akkor 3 vga elég ütős
-
holozis_HUN2
tag
válasz holozis_HUN2 #2134 üzenetére
Am gt 650m mellé az ultra bay-be belehet tenni egy erősebb kártyát?
-
holozis_HUN2
tag
Szerintem csak lehet a törlőn valami homokszecse szerű anyag... Mosd meg alaposan a törlőkendőt és úgy próbáld ki egy alig látható részén... Am ez egy - pont ennél a laposnál mert napfényben elég zavaró lehet... Elveszi az ember figyelmét a fénylő oldala. Szerintem nem nagyon emelte volna meg az árát egy matt kijelző"tokot" belerakni de ők tudják
-
holozis_HUN2
tag
Tudnál nekem linklni egy olyan laptopot? Nah az AMD a csúcsra kerülhet... Vidikártyában ők voltak a nyerő és prociban is ők lessznek valszeg ha az intel nem dob be olyan procit ami azt tudja mint az amd és kb olyan áron akkor ugyan így fog álni a helyzet... Am minek konzol? Alapból fizetned kell hogy tudj netezni és drágábbak hozzá a játékok is + 600x800 és low grafikán lehet tolni és van ami kicsit laggol... .-.-
-
holozis_HUN2
tag
Összeraktam pcx-en egy fx-8350 procis, amd radeon hd 7970 3 gb gddr5, 8 gb ram, 1 tb vinyó meg egy 750w-sos tápot... Ugyan annyiba kerül de erősebb sokkal... Nagyon gondolkozok hogy pc v. Laptop... De nem lenne rosz hogy nyaralásra bírjam vinni esténként egy kis bf...
-
holozis_HUN2
tag
Nah leírom mire kellene a gép...
Játék: Cry3, Far Cry 3, Battlefield 3,4 , Metro: Last Light, GTA 4,5, NFS Összes széria, Fifa 13, illetve pár MMO...
Fraps: Ezeknek a játékoknak a multiját esetleg a slinge-jét vidizni Mediumon hd-ban a későbbi game-eket lowon vidizni...
Render: Sony Vegas Pro 12-vel hd vidiket renderelni...
Képszerkesztő program és nem árt ha mondjuk nyomok egy win gombot és akkor ügye tálcára teszi és nem árt ha ez nem 1 percig lenne hanem azonnal
Nah ezekre kellene gép kb 2-3-4 évre...
Ui.: fraps nem muszáj lehet lessz aver media -
holozis_HUN2
tag
válasz NyxNyxNyx #2203 üzenetére
Szerintem való nyaralásra. Am haverhoz is vinném az erőművet. Ha elviszi lazán a game-eket akkor jó lessz a laptop legalább ágyban is tom használni olyan pad-dal ami ott is használható. Nagyon új procit nem akarok belerakni mert akkor ink gyűjtögetek a next gen gépre. Ez egy kis felüdülés lessz az 1 magos asztali után jah meg az msi vr610x-em után
-
holozis_HUN2
tag
Fúú.... De nem tom hogy mi legyen :/ igen öszeraktam egy sokkal erősebb pc-t de az tény hogy egy bazi nagy gép meg egy egész íróasztal kell neki meg ügye durva gép= durva fogyasztás. 2-3 év alatt lehet megtudnák egy csomót spórolni az áromon de az engem nem érdekel... Néha kicsit elhajlok pc felé néha meg laptop. Am egyszerű: van egérpad oda bírom rakni az egeret+ tegnap is egérrel játszottam és nem volt egér pad hanem simán az ágyon... Jah meg asztali: rengeteg kábel... Am a mini pc házaknak kicsi a hűtésük és drága. Am az amd fx-8350 az erős proci? Ajh annyira nemtom és 2-3 hét múlva szeretnék már játszani jah meg igen a tudat hogy csak lecsukod a gépet be a táskába és mehetsz bárhova. Meg egyik szobából a másikba. Pc meg a durva teljesítmény. Jahmeg stream-elni nem akarok... Csak fraps nem élő adás.
-
holozis_HUN2
tag
Én írtam hogy nekem nem kell hogy fullon menjen egy játék nekem elég hogy ha lowon alacsony felbontásban menjen. És én se szeretem a nagy dobozt az asztalon.
A mini gépház azért leginkább mett alig van neki hűtése egy fx prociról meg radeonról van szó amik melegednek rendesen. Meg kérdéses hogy bele fér e a nagy amd hűtő meg a vidikártya.
-
holozis_HUN2
tag
válasz NyxNyxNyx #2220 üzenetére
Szerintem nem hülyeség igazad is van. Ott pihen az asztalodon egy valódi szépség nem egy nagy téglalap meg 23" monitor. Egy kis erőmű amit felnyit az ember és bekapcsol és meglátja a világító billentyűt meg a közepes hangerejű hűtőt hogy felzúg miköz en az ember fekszik a gép mellet és betölt! Ott van a kicsi kijelzőn az a full hd felbontás ami iszonyat pici pixeleket mutat és rámegy a Battlefield 3-ra. Ismét halja hogy delzúg a ventilátor hogy hűtse az erőt és betölt a Battlefield 3. Nagy adrenalin képződik az emberben amikor belép egy 60+ fős multi szerverre és halja a fegyverek morajlását miközben nagy fps számmal játsza a gyönyörű jáékot egy gyönyörű gépen. Nincs jobb érzés hazatérni a suliból és egy csodán játszogatni meg facebook-ozni hát ez a szerény véleményem a laptopokról
-
holozis_HUN2
tag
-
holozis_HUN2
tag
de gondolom hogy az i5-is elég egy 60+ szerveren Akkor lessz az i5... Bár sztem van nem 1 játék ahol jól jön a 4 magos proci de az i5-ben pedig 2 mag 4 szál van ami azért mejdnem annyi mag azaz kb 4 magos teljesítényt tud megfogom majd kérdezni a ci-t hogy win 8 nélkül mennyi mert van win 7-em. Sztem úgy már jobban meg fogja érni az i7-es... Igaz kell majd még bele venni egy 2. Vidikártyát. De sztem akkor is marad a core i5. De ssd az első! Nah a témát én is zárom még kicsit filózok az i7-esen de már magamban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest