Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz Dhampir #15950 üzenetére
Itt az eredeti forrás:
https://logout.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja_2/hsz_32355-32355.htmlTMX károsultként csak reménykedni tudok én is.
-
dugo_
veterán
válasz arm1n_ #16146 üzenetére
Gaming noti topikban volt arról sztori, hogy a saját pénzen tuningolt Killer wifit megtartotta a Telemax, és visszarakott a gépbe egy gyári kártyát...
500gigás SSD-vel be nem merném küldeni.
Fóliázd le a gépet, mert szétkarcolják.
Szerk.:
Most nézem, hogy ez már mind múltidő. Hát, sok sikert...
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
-
dugo_
veterán
válasz Tarisznyarak #16578 üzenetére
Fedlap csere. Ránézésre a zsanérnak nincs semmi baja, csak a csavarok tépték ki a fészküket.
-
dugo_
veterán
válasz Tarisznyarak #16583 üzenetére
Ha nincs szervizes kontakt, akkor kb sehonnan. Konzumer gépeknez nem olyan magától értetődő a pótalkatrész, csak a bontottak.
Ha garis még, akkor egy kör Telemax saját költségen, ha már nem, akkor egy szimpatikusabb szervizbe be kell adni, ők majd beszerzik. -
dugo_
veterán
válasz Ellis- #16622 üzenetére
Ott rontottad el, hogy egy hét után szervizbe küldted 14 napos elállás helyett.
A fedlapot baszhatod, gondolom neked is gondosan jó előre meghamisították a munkafelvételi lapot és úgy papírozták le, hogy ők már karcosan vették át.
Been there, done that. Ehhez ért az a banda.
-
dugo_
veterán
válasz Plazmacucci #16638 üzenetére
Hát, illyen javaslathoz először az kéne, hogy legyen a panaszra vevő szerviz is.
Annak nincs értelme, hogy elküldje még egyszer, majd újabb több hét várakzás után visszajöjjön még rosszabb állapotban.
-
dugo_
veterán
válasz Plazmacucci #16645 üzenetére
Linkelni már nem tudom, mert kidobtam a Telemaxos papírokat (egy szaros hiba miatt volt egy púposra tömött mappám tele jegyzőkönyvekkel), de az asztalon kinyitva tartott makulátlan Z50-re ráírták, hogy karcosan vették át, majd fogták és szarrá karcolták.
Az csak hab a tortán, hogy ezután meg se javították, ahhoz érteni is kéne valamihez, rombolni bárki tud.
Harmadik szétszedésre már nem volt rajta vonalban futó él, a kijelző kávája ott állt el, ahol épp nem sajnálta...
Én 60k-t buktam rajta, a Lenovo pedig milliókat, ha a heti egy tucat Ideapadról lebeszélt vásárlót összeszámolom.
Tuti biznisz.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
Ilyen akkor szokott történni, ha összekutyulod a lemezeket telepítés során és a windows bootmanager más fizikai lemezre kerül, mint maga a C partíció.
Meg kell keresni a régi HDD-n a 100MB-os FAT32 EFI partíciót és a C:\ elé átklónozni az SSD-re.
Ha nem megy, akkor a legtisztább egy újratelepítés lenne lehúzott HDD-kkel, aztán ha kész a rendszer berakhatod az új 2TB-osat.
https://www.easyuefi.com/faq/en-US/Move-EFI-System-Partition.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest