Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy y500-at, de azt hiszem hogy pont a legrosszabb időben
Ezt néztem ki ami talán még értelmes konfig volt és az ára is olyan amilyen:
[link]A nagy kérdés az, ha várnék még egy vagy 2 hetet akkor az y510p bemenne-e 300 alá mondjuk ilyen 290 körül-re gondolok, mert akkor i7 el meg 16gb rammal az jobb vétel lenne.
Vagy esetleg tudtok olyan y500 konfigot ami ár érték arányba még mindig nagyon jó?
És nem érdemes miatta várni az 510p-re.Üdv:Hero
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz teguran #2564 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális a dolog én a helyedben ezt választanám:
[link]Igaz meg kellene toldanod egy 20 assal, de ez a gép tuti jó pár évig kiszolgál!
Én is mjadnem ezt vettem, de sikerült lőni egy 750m sli-st igaz i5-el.
Egyébként már nem nagyon fogsz kapni normális konfigos slis y500 at, eléggé fogy mindenhonnan.
Elmult pár napban elég rendesen körbejártam a dolgot.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz teguran #2589 üzenetére
A haverom vett először y500 at kb 3 hete, énis vásárlást terveztem de nem tudtam még hogy milyet, a max keretem amit szánni akartam rá 200 volt, de kitoldottam még 79 el, mert ez a gép ér annyit és én sem 1 évre tervezek vele...
Rég láttam már/fogtam a kezembe olyan laptopot ami ilyen kiváló anyagból van és össze is van rakva rendesen, az meg hogy egy bikaistálló is van benne egy csodálatos plussz
3 hete vettem a feleségemnek egy Asus X402C-t, pöpec kis masina jól is néz ki könnyű is, de kapásból az egyik hangszórója cicereg és nagyon idegesítő módon kerreg benne a winyo.
Ezt csak azért írom le, hogy alátámasszam én is az előttem szólókat, hogy tök mindegy milyen noti, ami el tud romlani egyszer el is romlik csak szerencse kérdése mikor és hol
A cégnél nyüstöl a faterom egy lenovo g580 at lassan egy éve kb, amit szerencsétlen kap...De állja a sarat rendesen!Itt ami még dönthet az hogy kinek milyen stilus jön be, az asus teljesen más stilus és megjelenés, a lenovo egy kicsit keményebb és szigorúbb kinézetű nyíilván nem véletlen.
De kinézetre ne vegyél laptopot szerintem### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Meg jo hogy szombaton egyenesen rakerdeztem hogy mikor lesz kaphato naluk az y510 mert vennek egyet.
Azt mondtak 2-3 het es ramtukmaltak nem sokkal kevesebbert egy y500 i5 os 750 slis valtozatot.
Ma hozta meg a futar.
A 2-3 hetbol lett 4 nap.
Ennyit a korrektsegrol...
Ertem en hogy kikell tolni az y500 akat de ha egyenesen rakerdez az ember valamire miert kell kamuzni...### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Bozso68 #2639 üzenetére
Kibontva mar ott kivolt mert raktak bele +8 giga ramot igy van most benne 12gb mindez 279 volt hazhoz szallitva.
Ez a baj hogy nem vagyok az a hattyu halalat szeretni eljatszo tipus
Igazabol a proci az ami jobb de nemtudom er e +20k-t
Nekem a matt kijelzo nem oszt nem szoroz, sot a fenyesnek meg szebb a kepe.
Ha hazaerek ma ranezek aztan majd osszedumalunk a geppel hogy szeretjuk e majd mi egymastNem beszelve arrol hogy 3-4 hetig ezek szerint se penz se gep, addig nezegethetbem tovabb a 7 eves fujitsu siemens csodat amin mar siman lehet szalonnat is sutni...
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Bozso68 #2650 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy marad!
Nincs idegzetem 3-4 hetes huzavonához egy i7 es prociért.Egyébként brutális ahogy kinéz a doboza!
Össze vissza lekopva megnyomorgatva és legalább 4 de lehet 5 futárszolgálat matricája van rajta, járt pár helyen a gép
Még aztsem tartom kizártnak hogy valaki már küldte vissza.
Ha jól néztem talán az első futárszolgálatos matrica május 14. ei rajta.
Egyébként sérülésmentes a gép, de azért hirtelen megállt bennem az ütő### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Jaja laptopszalonos.
Kb 1 hónapja vette a haverom az ő gépét a c.imperiumnál, annak a doboza tök szűz volt és úgy néz ki mintha frissen nyomták volna
Ez csak szőrszálhasogatás, de akkoris, sok cuccot vettem már de ilyen csomagolással még nem kaptam semmitMondjuk azt hozzá kell tennem hogy ez volt az utolsó darab, szegényke nem kellett senkinek, megsajnáltam maradhat!
Egyébként a garancia papiron Expert computeres pecsét van, és a 3 év gari a megrendelés napjától indul nem attól amikor kézhez kaptam.
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Bozso68 #2650 üzenetére
Vegul csak meggondoltam magam, felhivtam oket es szo nelkul cserelik!
Holnap jon a futar a cseregeppel.
Ezen a teren le a kalappal elottuk egesz rugalmasak voltak, es szo sincs 30 napos penzvisszafizetesrol, azonnal csere.A sejtesem egyebkent beigazolodott az y500 mar egy visszakuldott darab volt mert van mar rajta egy zold matrica, holnap kerul ra meg egy
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz f.attila16 #2674 üzenetére
Csoppet most ideges lettem en is!
Meg ki sem sikerult bontanom a gepet de ezek szerint ne is probalkozzak belerakni az msata ssd-t?
Kezd kicsinalni idegileg ez a lapos pedig meg a sajatomhoz hozza sem nyultam### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Bozso68 #2714 üzenetére
Itt vettem a Ph-n nem boltba
De majd megoldom valahogy.
Egyébként kicsit idegesítő a dolog, de az is igaz hogy nem is jártam utánna, de ha következő hótol tényleg jön bele ilyen ssd akkor megvárom, az már nem sok idő, addig is nem porosodik a gépMindemellett azért jónak is tartom hogy elég rendes lesz a speed boost az ssdknél!
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Sz4bolcs #2678 üzenetére
Kerdezted hogy milyen a matt kijelzo.
A haveromnak y500 van nekem az 510, nekem a fenyes kijelzonek sokkal szebb a kepe foleg sotet szobaban vagy este, vilagos szobaban meg nappal hasznalni jobb a matt kijelzot, de lehet elnezegetnem inkabb a fenyest meg nap kozben is!
Bar ez csak az en velemenyem.
Mikor a haverom megvette az ovet seggre ultem olyan kepe van annak az y500 nak, az y510 tol azert nem estem hanyatt sot kicsi csalodas is, viszont maga a gep ettol eltekintve eleg bitang!### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Cyber_Bird #2752 üzenetére
Nekem pont a megjelenes idejere esett a vasarlas es igazsag szerint ma nem talaltam ertelmes konfigot y500 bol, vagyis volt egy de ez hosszu tortenet
Egyedul ezt cserelnem belole semmi mast, mondjuk lehet meg kell szokjam nem volt meg matt kijelzom.
Mondjuk eleg nehez lesz ugy hogy eleg surun latom a haverom gepet sot surun csovelnek majd egymas mellett a gepekMondjuk nem ertem miert nem lehet kapni matt/fenyes kijelzovel es akkor mindenki eldontheti milyet szeretne
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Nekem is csak a betat engedte felrakni, de nem vettem eszre eddig semmi bibit, 7,4 et ad ra az index.
Mondjuk van egy bibi amire meg nem jottem ra, ha alvo allapotba rakom a wint utanna nem jon vissza a kep csak ha ujra inditom a gepet...
Eleg idegesito### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Tudom, hogy enterrel működik az asztalimat is mindig úgy keltem fel
De itt semmire nem reagál, bár ma eddig csak 1x csinálta reggel, azóta jó, tegnap egész nap minden altatás után csinálta.
Lehet kezd összeszokni a gép a winnel(#2764) Fairko
A bios hoz nem szeretnék nyúlni, meg a gép is kell úgyhogy remélem megembereli magát### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
1,5 napja bontottam ki a gépet meg tettem rá wint, szóval nem volt még másik driver csak a beta.
kerestem nvidian erre a konfigra drivert de csak a betat hozta!(#2766) Malonee
Hőfokot nem tudok mondani, de 2 óra nyúzás után is még a határértéken bellül van nálam a burkolat hőfoka.
Sehol nem kellemetlenül meleg, viszont két oldalt nagyon a kezed nem kell oda rakni
Ami csöppet zavaró hogy mindegy hogy jobb kezes vagy vagy bal kezes a notitól kicsit távolabb kell egerészni külömben izzadni fog a kezed rendesen### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Cyber_Bird #2783 üzenetére
Nekem sli van es ugyan ugy tudom kapcsolgatni ha akarom, tudok valasztani 2 video kartya vagy a cpu kozt, de eddig ugy vettem eszre hogy automata modban teszi a dolgat rendesen!
Csinalok kepeket is szivesen csak mondjatok meg mit hol nezzek milyen progival, nem szoktam ilyeneket nezegetni szoval passz
(#2780) Dicker:
Hat en jobban orulnek egy fenyes kijelzonek, most hogy azert mar nyuzom a gepet egyre jobban csalodok a kijelzoben, nem tukrozodik ez igaz, de nem az igazi...[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
WoT-ozik valaki y510 en?
Melyik drivert használjátok és hogy fut vele a game?
320.49 van fenn nekem experience által optimális beállitáson játszok, eddig 40-50 fps között voltam, ma ilyen 20 alá esek mindig és szaggatok, mi lehet a gixxer?### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Tachion86 #2935 üzenetére
Vicc egyébként hogy bennevan az Nvidia támogatott listában a Wot, sőt az experience is ad hozzá optimális beállitást, és ablakba kell játszani mert full képernyőn kb 15 fps van, de ahogy látom akkor nem csak a wot-nál van ez
Reméltem hogy hátha a 8.7 hoz valami javulást, de természetesen semmi...MÁS:
Itt is megkérdezem hogy y510 hez nem tudjátok mikor lesz vagy van e már m.2 es ngff ssd?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Nem ertem egyebkent miert nem volt jo meg az msata..
Ittvan maris a modell frissites abba mar esetleg oke ez a csati, de velunk jol kib..tak elso szerias 510 esekkel...
Ennyi erovel meg akar honapokig nuku ssdEgyebkent kb megertem a gyors modell frissitest, mert az y500 hoz kepest sokkal jobban melegszik a gep, neha mar kellemetlenul meleg a bill itt ott...
Azert ha a 750m eknek is fele lenne a tdp je mint a 755 oknek, tuti jobb lenne a helyzet valamivel[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
M.2 ngff ssd-t hol lehet beszerezni jelen pillanatban?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Tudom hogy már ezerszer kérdezték, de sajnos nincs időm ennyi hsz-t végigolvasni.
Van egy y510p-m, nagyon szeretem, de most már kell bele az ssd.
Régebben olvastam hogy voltak problémák ssd-kel amiket talán nem vett be a gép.Kérdésem az lenne hogy mit ajánlotok bele, természetesen ngff csatis kéne 250 körüli, de min 120.
Köszi előre is!
Ui.:
nekem még a rács is fennvan az alján, de még nem sikerült túlfűteni a kicsikét egyszer sem!
Jobb oldali nyíl billenytyűm jött fel sajnos és vissza se tudom rakni, ez beleférhet garanciába?### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
y510p be vennék a második video kari helyére olyan tálcát amibe winyot lehet rakni.
Nem tudjátok itthon hol lehet ilyet kapni?### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Üdv!
Az Y szériába 1060m várható vagy esetleg lehet reménykedni 1070m-ben?
Gondolom az Y900 megkapja a 1080m-et.
Esetleg azok a hírek mennyire igazak amikben állítólag nem lesz már M széria?### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Hurkaleves #14254 üzenetére
Ebből a cikkből néztem, de láttam már máshol is.
[link]"More importantly, this post from LaptopMedia confirms that NVIDIA is not using M postfix for their mobile Pascal series. Mobile GTX 1070 will also feature 8GB GDDR5 memory (and so does mobile GTX 1080)."
Vagy én értek valamit félre?
Ebben az asus gépben is gtx1070 et írnak nem pedig gtx1070m-et.
Ha tényleg a laposok megkapják egy asztali gpu teljesítményét, az azért elég dúrva lesz### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Hurkaleves #14257 üzenetére
Eléggé megtévesztő, én is benyaltam látod.
Rakjanak egy 1070m-et az újba és ne változzon az ára, akkor már jó lenne a képlet számomra### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Komolyan mondom hogy ez vicc kategória.
Még ha lenne is rá nem adnék 2 millát egy laposért, ezek nem normálisak.
De még a 600k-t is erősen irreálisnak tartom.
Max 400k-t érne egy komolyabb darab, a többi csak paraszt vakítás.Asszem egyenlőre marad az 510p-m, pedig most cseréltem volna, de ezekből kiindulva a lenovo is 400 felett lesz, vicc.
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Sárpac #14324 üzenetére
Igen, tudom hogy a teljesítmény brutálisat nőtt, csak éppen ezzel az árazással kimaradt az a réteg ami nagyon sok embernek megfelelt, konkrétan a 960m-re gondolok.
1060 nak max kicsivel kellene lenni a 960m felett árban és akkor teljesen elfogadnám.
De jelenleg még ha 1050 nel szerelnék a lenovokat akkor is jóval drágább lesz mint a 960m-es szériák.
Csak viszonyításképp, anno amikor megjelent az y510p az elsők közt vettem meg 289 ért I7 8gb ram sli vel.
ennek 3 éve volt tény, de most mit kap ennyiért az ember?
Kicsit abszurd hogy erről a ~300k-s árról felkúsztunk ~500-ra.
Kíváncsian várom hogy mit fog bedobni a lenovo ezen a ~300k körüli áron### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
valami infó van már hogy mikor jön ki a lenovo a 10-es nvidiakkal?
már nagyon váltanék y510p ről### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Y510p-hez nem létezik valamilyen program amivel tudom állítani a fan speedet?
96 fokos az első gpu-m de a ventim nem hajlandó jobban pörögni, kb fél gőzön megy.
Amelyik játék hajlandó használni a másik gpu-t is ott nem ennyire gáz a helyzet ott "csak" 85 fok körüli értékeket produkál### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Mivan a lenovosokkal pascal teren?
Kulfoldon mar mennek rendesen a pascalos laposok, msi asus razer alienware stb.
Lenovobol most talaltam vegre egy Y910 et amiben mar 1070 van.
Egyebkent teljesen csond van.
Tud valaki valami infot hogy mi a francra varnak?
Karacsonyra gondoltam meglepem magam de Y910 et koszi kihagynam mert kifizethetetlen kategoria.Bar lehet keszul valami mert most az y700 as szeriat ezerrel reklamozza minden bolt, csak nem keszletkisopres van/lesz?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Hurkaleves #14746 üzenetére
En azert remenykedek benne hogy belepasziroznak egy 1060 at.
Megint 3 evre vennek lapost, es a 1050ti ben mar nem vagyok biztos hogy 3 ev mulva is kiszolgal.
A ket kartya kozt kb 20k a kulonbseg, ha ez laptop verzional lesz ilyen 70-100k difi akkor viszonyt annyit nem er...### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz ->Raizen<- #14751 üzenetére
A razer blade se egy vastag darab, sot meg szerintem vekonyabb is es belepasziroztak egy 1070 et.
Mondjuk teny hogy hutes teren fogalmam sincs mit produkalDe az y700 hutese jol sikerult ahogy olvastam itt a forumon, es elvileg a pascal szeria kevesebbet eszik ergo kisebb hotermelesnek is kene lenni nem?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Hurkaleves #14754 üzenetére
Mondjuk ha igy nezzuk akkor tenyleg nem is rossz
Meg az is kerdes lehet hogy a 1060 bol laptopoknal is lesz e 3/6 gb os verzio?Furcsa meg ez a rendszer hogy tulajdonkeppen asztali vga teljesitmenyt kell nezni es nem M verziot
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest