- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
Ha az akksiddal nincs semmi gond, akkor az energiagazdálkodással lesz a probléma.
Fura, mert a Lenovo Settings proginál asszem 60%-ra redukálja le az akksit. Próbáld ki esetleg, nem-e az kavar be valahogy. Vagy más teljesítmény vagy akksi limitáló progi nincs fent esetleg?
Frissítsd az ehhez köthető drivereket is! -
tb83
tag
Bár választ nem kaptam legutóbb, de azért jelzem a "fejleményeket" a korábbi kérdésemmel kapcsolatban, hátha valaki hasonló problémába ütközött.
Többször próbálgattam többféle eszközzel a jobb oldali usb portot, de egyszerűen nem akart felismerni semmit. Kerestem, hogy hátha letiltotta valami, de nem találtam semmit. Ma is tettem egy próbát és láss csodát, működik... Nem állítottam át semmit, nem szedtem szét, nem csináltam neki semmit, most mégis jó.
Mitől lehet ez?
(Egy Y500-asom van.)
-
M.T.
senior tag
-
Bozso68
őstag
Nekem szerencsére a szokásos boltomban Várpalotán tudtak egyből adni csavart, mondjuk náluk rendeltem a kártyát, így zokszó nélkül beszerelték. Ahol szervizelnek, ott tuti, hogy ilyen kis mütyüröknek lenni kell, de tényleg speckó kis csavar megy oda.
Milyen mSATA-s SSD-t raksz be?Üdv: Zsolt
-
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Grat a géphez!
Én semmit nem tettem fel róla. Szűz win 8 install, aztán a lenovo oldaláról a legfrisebb driverek, kivélve a vga, az az nvidia oldaláról a legfrisebb 650M-hez való.Win7: ha 2.02-es vagy újabb bios van rajta, akkor gond nélkül használható azt mondják. Én egy hónapja vettem 2.0 bios volt rajta, de nem is próbáltam a win7-et.
Úgy voltam vele, hogy ha nagyon nem tetszik a win 8, akkor felrakom majd a whitelistes 2.02 biost és a win7-et. Szerencsére megszerettem a Win 8-at nem térnék már vissza win 7-re. (Classic shellel használom) -
Jok3r1985
tag
van olyan verzió ahol dvd író vagy plusz hűtés van az ultrabayben, de attól ultrabay, hogy bármikor bármire kicserélheted, például vga-ra is
Nyilván akkor a dvd vagy egyéb rovására megy a dolog, ár jó kérdés, szerintem biztosan drágább lenne utólag mint kapásból beletenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Autós topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF002EHV) - 3 év garancia
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 240Hz QHD / i9-13900HK / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe BESZÁMÍTOK
- MacBook Air M1 13"/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./1-3 hónap gar./Akku 84%/p4205
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Microsoft Surface PRO 5 12,3col 2K TOUCH Intel core i5-7300 4gb DDR4 ram 128gb ssd win11
- Apple Macbook Pro 13" - M1 / 16 GB / 512GB / Touchbar / 91% Aksi + Ajándék Hyperdrive SOLO USB-C Hub
- MacBook Pro 15 , 2012
- MSI Thin 15 - 15.6" FHD IPS 144HZ / i5-12450H / 16Gb / 512Gb PCIe 4.0 / RTX 4050 6Gb / AX / HUN
- Ujszeru Acer Aspire 3 Hibatlan M2 SSD 15.6 Win 11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest