Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
Jaja laptopszalonos.
Kb 1 hónapja vette a haverom az ő gépét a c.imperiumnál, annak a doboza tök szűz volt és úgy néz ki mintha frissen nyomták volna
Ez csak szőrszálhasogatás, de akkoris, sok cuccot vettem már de ilyen csomagolással még nem kaptam semmitMondjuk azt hozzá kell tennem hogy ez volt az utolsó darab, szegényke nem kellett senkinek, megsajnáltam maradhat!
Egyébként a garancia papiron Expert computeres pecsét van, és a 3 év gari a megrendelés napjától indul nem attól amikor kézhez kaptam.
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Hawnin
tag
Nem próbáltam még ki de nézelődtem offical forum okon hogy mégis írnak e valami aggasztót vagy jót róla. Amit találtam az az installálási problémákról szólt de kb itt ki is merült a dolog se nem szidták se nem imádták szóval szerintem semmit nem változtat.
Ugyan akkor a BIOS change log ban amit honlapra felraktak oda se írtak számottevő változtatásokat szóval én semleges maradok ebben a témában és nem rakom fel az új bios-t.
-
-
marilllyo
veterán
Hívtam az LSZ-t, hogy ha a ram a hibás azért a Telemax-ot vagy őket kell hívni. Azt mondták, hogy őket.
PLUSZ! Azt mondja a srác, hogy nyugodtan szedjem szét és próbálgassam ki, hogy melyik modul a rossz? Nem arról volt szó, hogy ha szétszeded akkor bukod a garit? Még jó, hogy fizettem érte 4-5000 forintot, hogy belerakják az SSD-t.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eladogeppc
veterán
-
marilllyo
veterán
Bevallom őszintén én a burkolatot rögzítő csavarból csórtam egyet el, hogy rögzíthessem. (Egyik amúgy sem az igazi a sarkánál mert valamelyik boltban félrehajtották ). Na mindegy azt mostmár pótoltam természetesen...csak gondoltam hátha van direkt az M2 foglalatba való... (ne nézzenek kontárnak ...vagy valami).
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest