- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Bevallom őszintén én a burkolatot rögzítő csavarból csórtam egyet el, hogy rögzíthessem. (Egyik amúgy sem az igazi a sarkánál mert valamelyik boltban félrehajtották
). Na mindegy azt mostmár pótoltam természetesen...csak gondoltam hátha van direkt az M2 foglalatba való... (ne nézzenek kontárnak ...vagy valami).
-
marilllyo
veterán
Hívtam az LSZ-t, hogy ha a ram a hibás azért a Telemax-ot vagy őket kell hívni. Azt mondták, hogy őket.
PLUSZ! Azt mondja a srác, hogy nyugodtan szedjem szét és próbálgassam ki, hogy melyik modul a rossz? Nem arról volt szó, hogy ha szétszeded akkor bukod a garit?
Még jó, hogy fizettem érte 4-5000 forintot, hogy belerakják az SSD-t.
-
Hawnin
tag
Nem próbáltam még ki de nézelődtem offical forum okon hogy mégis írnak e valami aggasztót vagy jót róla. Amit találtam az az installálási problémákról szólt de kb itt ki is merült a dolog se nem szidták se nem imádták szóval szerintem semmit nem változtat.
Ugyan akkor a BIOS change log ban amit honlapra felraktak oda se írtak számottevő változtatásokat szóval én semleges maradok ebben a témában és nem rakom fel az új bios-t.
-
[-HERO-]
senior tag
Jaja laptopszalonos.
Kb 1 hónapja vette a haverom az ő gépét a c.imperiumnál, annak a doboza tök szűz volt és úgy néz ki mintha frissen nyomták volna
Ez csak szőrszálhasogatás, de akkoris, sok cuccot vettem már de ilyen csomagolással még nem kaptam semmitMondjuk azt hozzá kell tennem hogy ez volt az utolsó darab, szegényke nem kellett senkinek, megsajnáltam maradhat!
Egyébként a garancia papiron Expert computeres pecsét van, és a 3 év gari a megrendelés napjától indul nem attól amikor kézhez kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged