- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Notepad++
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
senior tag
A stílust nem annyira tudom hova tenni, de kénytelen vagyok a "semmiből erőlködni" (ha már a fizikai tények szerinted semminek számítanak) mivel a gyártó semmit nem ír le, ami már eleve meglehetősen érdekes, engem innentől nem is igazán érdekelne a termék, hiszen ettől számomra komolytalan.
De akkor kérlek mondj legalább egy opciót, hogy szerinted milyen módszer alkalmazásával képes lehűteni a levegőt! Az egyetlen "konkrétum" a félig meddig robbantott ábra.... ezek alapján esélye nincs semmilyen hideg levegőt előállítania. A cáfolat ott van a képeken, leírni nyilván nem fogja a gyártó, hogy bullshit, amit reklámoz. Ahogy mondtam, annyiról van szó, hogy mint egy ventilátor fújja a levegőt és a huzattól azt érzed hűvösebb van, de ettől persze nem így van, hiszen egy ventilátor nem hűti a levegőt.
Ha megveszed a terméket és mégis hűt (kizárt), akkor kérlek írd meg nekem, mert akkor KOMOLYAN nekem is szükségem van egy ilyen cuccra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Video digitalizálás
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...