Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zazenke

őstag

válasz egykori #3098 üzenetére

szerintem ilyen téren a daikin jó mert van éjszakai üzemmódja amikor csak az alsó két fokozatot használja . a legalsó az olyan mint a jobb sharpoknak 16 decibeles amit konkrétan a barátnőd még hallani sem fog. Igaz ennek tisztító hatása sem sok van . A következő fokozat ha jól emlékszem 24 decibel . ez már hallható de nem ébred fel az ember rá és valószínüleg ha 3 méterre van tőled nem lesz semmilyen huzathatásod sem. Ez az a fokozat ami hiányzik a legtöbb légtisztítóbol. ez már ér valamit pollenekre is. A többi fokozatot már csak normál automata nappali fokozatnak javaslom inkább csak akkor ha nem is vagy a szobában. bár a 3. fokozat ami 32 decibel még ezt is kihagyják más légtisztítókból pl a 100 ezres sharpoknál a második fokozat is 38 decibel. Ez már sok ha több órán át hallgatod engem idegesít is. A lényeg hogy olyat keress ahol a 2. fokozat 24 decibel körüli és nem a legalsó fokozat . Ja és én most is azt mondom légtisztítót nem azért vesz az ember hogy a látható por kevesebb legyen a szobában mert arra az összes gyártó csak úgy képes hogy maxon hajtod a tisztítót de ez nem életszerű. A légtisztítók csak pm 2.5 és pollen részecskék és szagok ellen jók de ez nem az a kategória amit a szemeddel látsz porként a szobádban

Új hozzászólás Aktív témák