- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #38996 üzenetére
Egy tanács: a váltónál nagyon-nagyon figyelj oda, minden lépést ellenőrizz. Nekem a három nagy autó (Porsche, Bugatti, Lambo) nem volt problémás, ennél valamit valahol elszúrtam. Ment, forgott, nem kattogott, de az áttételezés nem volt jó. Persze mondhatjuk, hogy ez csak tündérpor, mert semmi értelme azon túl, hogy milyen ütemben forognak a dugattyúk, de azért eléggé idegesítő volt... Több fórumban is olvastam, hogy rutinos technic-építők sültek fel a váltóval.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Segal
veterán
válasz Throme #38996 üzenetére
Én épp a héten készültem el a Ferrarival. Nagyon bejött az építése, egyedül az első lámpája a szégyen, mert világosan látszik hogy lett volna hely egy épített lámpának is csak ugye gondolom nem szerették volna hogy nagyon közel kerüljön a 2x annyiba kerülő lambohoz.
Összerakásilag viszont nagyon jó. Kisebb helyre kellett beférni, ötletesen vannak benne megoldva a dolgok"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- HP OMEN laptop
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest