- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
Rover623
félisten
További projektoros kérdéseket a gyűjtőtopicba lehet feltenni...
Megtaláljátok itt:[link] -
misu
senior tag
Hy!
Eladó lehet jó ár esetén egy színes LCD.
Felbontás 640x480.
szerintem 16 szines, de nem biztos, mert nincs róla sehol leírás!
3M 2080 Projection panel.
1999, de nagyon-nagyon megkímélt állapotban!
Színes, dobozában, tápkábellel, Y kábellel (egyik a moncsi, másik az LCD!)user guide + TÁVIRÁNYÍTÓ!!!!
Teljesen hibátlan!!!!
Az ajánlatokat please mailben!
A legjobb ár nyer, természetesen mindenkit értesítek!!
Bye! -
m3ss
veterán
hol van 360 bruttoert?
-
Kinder
senior tag
na megvetted?
-
gregorik
senior tag
.
-
Okoska2
aktív tag
Ebben van valami. Az elhelyezes nalunk sikerult. Mennyezet.
Jobb is igy mert ha valaki elment a gep elott elment a kep ugyi.
most max nekem kell a fejem lehajtanom ha maszkalok.
Amugy 200e ft nekem meger egy kis kenyelmetlenseg amig ki nem talalod a helyet.
Kepre meg van olyan jo mint a dagabbak ha nem jobb. -
Trava
tag
A három közül próbálok 1 hónapja dönteni Én is.
1 hely holtverseny pana 700, sanyo z3
2 hely hitachi 100.
Infocus 4805 (360e ft-ért kapható már)is jó csak számomra van 1 hatalmas baja,mint ált. minden középkategoriás dlp-nek (max 500e ft) nincs nekik lens shift-jük!!!
Így nagyon megnehezíti az elhelyezést mivel a vászon középpontjára merőlegesen kell elhelyezni a proji lencséjének tengelyét.Függölegesen lehet őket kicsit állítani de minnél nagyobb az eltérés annál nagyobb a trapéztorzításuk. Ha van otthon csillár akkor szinte lehetetlen helyzet áll elő.
Nálam ezért a dlp-sek kiesnek a sorból.
[Szerkesztve] -
Kinder
senior tag
nekem is infocus 4805 van, szinte csak jókat tudok róla mondani, csak netezésre ( főleg apró betűt olvasni ) nem annyira alkalmas
játékra és mozira kiváló, 400k bruttóért a legjobb vétel -
Okoska2
aktív tag
Hitachit is neztem tobbet is de nem jegyeztem meg a tipusukat mert nem volt jo a kepuk.
Altalaban rettenetesen pixelesek voltak. (Nekem)
Azt hogy a te szived csucske benne volt-e nem tudom. -
Okoska2
aktív tag
Sziasztok!
Ket honapi maszkalas utan egy InFocus Screenplay 4805 tipusunal altam meg.Br 400
Ha kell info rola szoljatok.
Ami meg nagyon tetszett: Panasonic pt-ae 500 es 700
Sony hs50
Nagyon korul kell nezni mert mind arakban mind garanciaban nagy kulonbsegek
vannak! Nem utolso sorban minenkinek mas tetszik vagy nem tetszik.
Ha lehet a helyszinen egyszerre tobbet egy idoben kell kiprobalni.
Ugy ertem eltakarni a masik kepet es valtogatni.
Hat kulonbsegek lesznek!
Egy tanacs csak 16/9 vegyel hazimozira.
Eloszor plazmat vettem volna de szerencsere nem tettem!
Szuper hang + jo kis hazimozi projector = Nem ertem miert csak most?
Nagyon boldog vagyok! Mindenkit batran biztatok hogy ne feljen a mai projectoroktol
nem fog csalodni. Az Odeon mehet a p_csaba! Az tiszta homaly es contrast nelkuli
viszonyitva mar a mai belepo szintu gepekhez kepest!
Ha szerencses vagy es van ennyi penzed vegyel projectort!!! (En rokontol kertem +200at)
Nem bantam meg! -
Trava
tag
A Hitachi tényleg nem olyan régi mint ahogy mondták az elöttem szólok ugyanis 2004.áprilisi kiadás.Semmiféle képpen nem több éves típus :
http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=177&aid=2&csidhu=43cff4cd053da8b457878841276c3ab3
Ugyan az az lcd panel van benne mint a sanyo z3-ban vagy a panasonic pt ae700-ban ebből adódoan nem vastagabb a raszterrácsa sem. Amiket találtál róla az a reális kép.
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
(átneveztem a topikot, már nem izgatnak a dlp-k
)
ez a Sanyo viszont tényleg szépnek tűnik, ráadásul úgy nézem, 2004 szept-i típus.. hol ülhetnék le elé, ahol nem vágnak ki 15 perc múlva? -
neduddki
nagyúr
HI!
Engedelmeddel elosszor is kijavitalaank ha egyre gondolunk, tehat nem pjx100, hanem pj-tx100:
Bővebben: link
Beszeltem asracokkal es a kovetkezo ket mondtak:
nem egy mai tipus lassan 2 eves ebbol kifojjolag a racs sokkal vasrtagabb es sokkal jobban laccik mint az ujabb lcd-ken, rengeteg dolgot elhet rajta allitani, DE KELL is uganis gyakorlatilag filmenket kell ujrakonfiguralni hogy mindne oke legyen, ez pedig a bealitasok bsegessege miatt ignecsak idoigenyes feladat ami egy ido utan folottebb idegesitove es unalmassa valik:- ((((
Kicsivel dragabban van a Sanyo plv z3 Bővebben: link ami frisseb fejlesztes vekonyabb kevesbe lacco racsot etc. nicns annyi beallitasi lehetosege, de ugy tunik nincs is ra sziksege, ugyanis mar az auto beallitaok is szebb, vagy minimum ogyanojjan szep a kepe. persze kicsivel dragabb is.
ennyi
udv
neduddki -
gregorik
senior tag
közben meggyőztek, hogy nekem házimozicélokra Hitachi pjx100 (asszem) LCD projektorra van szükségem. az is 400 nettó, még nem vettem meg. talán nyitok majd neki topikot.
igen, nekem van 60m2-em erre a célra. Creative s750-et veszek, tudatában vagyok előnyeinek-hátrányainak, nekem elég. -
neduddki
nagyúr
HI!
Na itt irok a hp6121-rul... aszt filmre kevesbe... Bővebben: link
Amugy beballagasz az avm-be beszelsz Molnar Ivanna hogy tarcson egy szep bemutatot ekled...:- ))))
udv
neduddki
mod: mongyuk ez nem dlp es nem tom az arat, de a fijjuk egeszen dicsertek: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
gondolok itt 400 nettóra. egyelőre tanácstalan vagyok, pedig a szobája már megvan
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest