- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
h.istvan
csendes tag
sziasztok,
Kisfeszültségű (12V) LED világítást szeretnék otthonra, első körben számítógép tápegységre gondoltam.
A következő kérdéseim lennének, hátha csinált már valaki hasonlót!1) Hogyan lehet a tápegységet számítógépre való csatlakozás nélkül is elindítani? (én próbáltam a P4-es 12V -os CPU kábel felrakása nélkül, de épphogy csak felvillant a LED, ha becsatlakoztattam akkor működött)
2) körülbelül 300W lenne a teljes LED fogyasztás, márha az összeset felkapcsolnám, ezért egy esetleges későbbi bővítést szem előtt tekintve és kis ráhagyást hozzáadva kb. 35A -re lenne szükségem egyben a 12V -os ágon. Fontos lenne, hogy egy ágon tudja leadni ezt az áramot.Milyen tápok lehetségesek? Elsősorban passzív, vagy terhelés függő fordulatszabályzós ventilátorral hűtött érdekelne, ha lehet a legjobb hatásfokkal a legcsendesebben!
Első körben én ezt találtam: Silverstone Nightjar ST50NF. De ez még nem kapható Magyarországon.Tudna ebben valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra