Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
csudri #18565 üzenetére
Nem tudom, a mi konyhánkban a kapcsolók tiszták így 7 év után, pedig 120 centis lámpatesteket egyesével kapcsoljuk és azért főzünk is rendesen.
Én dekorvilágításnak tettem fel másik helyiségbe RGB ledet, a tápegység konnektorjának egy sima fali kapcsolóval adok áramot és a vezérlőn beállított program fut.
Az előszobafal kalaptartójába van még ledcsak marva, egy sima vezérlővel beállítva a fényerő és ott is a 230 V ágon kapcsolom ki-be. Egyelőre taposó kapcsolóval, de a következő festésnél ez is kap majd fali kapcsolót, mert kell.Nekem így vált be, így nem cicereg, vagy zúg a tápegység lekapcsolt fogyasztóval, nincs derengés a szivárgó áram miatt, így ott merem hagyni nyaraláskor a házat, stb. Arra mindig ügyeltem, hogy a kapcsoló a fázist szakítsa meg.
Persze lehet máshogy is csinálni, csak az nagyobb lutri.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest