Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Azért mert nem játszottatok együtt. Tehát neked ahoz meghívót kell küldeni, hogy cimborádnak, és együtt mentek ezt "premade"-nek hívják. Mikor a barát listádról te direkt hívsz egy cimborát, játszani és ha ő megy S fokozatú játékot akkor úgy jön, ki hogy ő ki farmolta neked a ládát. Nekem ezt öcsém szokta csinálni
-
Dendytv
senior tag
válasz
grimm2015 #65479 üzenetére
Nekem segít 50k val már azért tudom mi mit csinál. Azért segítenek nekem ezek a videók mert pl, jobban látom mikor használják a q-t vagy hová teszik le a W-ket hogy használják az E-ket mikor érdemes. a map melyik részén hogy kite-olnak és merre, ilyenek. Mikor mennek rá az enemy lainerre mikor döntenek úgy hogy nem kivánnak all line-elni és minek.
Mert 50k nem sok apszolute nem érzem mikor vagyok erős mikor nem. Kivel tudok elbánni kivel nem. De itt ha látom,hogy x/y item után kire mennek rá, és hogy játszák azt meg akkor jobban megértem a dolgokat.
"Gondolom a dupla stack passzívra már magadtól is rájöttél." Persze csak látod ismét egy dolog, tudom csak nem használom, mert ki alakul egy 5v5 és eszemben sincs.
-
Dendytv
senior tag
Ááá hát én elképesztő kezdő vagyok. A cimborák akik körülöttem játszanak mind sokkal jobbak. Persze nem csillindzsörök, ők sem de jól játszanak sokkal jobban. Mikor be jönek az én elómba röhögnek, hogy mi megy ott
Jelenleg Caitlynt tanúlom 50k van benne de nagyon kezetlen vagyok vele. Sok chellenger gameplayt nézek, hogy hogyan játszanak Laining fázis alatt ez nekem sokat segít.
-
Dendytv
senior tag
Hát Morde ahogy írtam is nagyon erős. De van egy nagy gyengéje qss-nek hívják. Ezt el is felejtettem neked mondani. Ha ellene vagy első itemnek nagyon jó. Magyarul higany selyemöv. Röviden ha megvan az item, mikor el visz ultiba, megnyomod az itemet és voálá ki is jösz az ultiból
-
Dendytv
senior tag
Morde egy broken kaka, pláne 1v1-ben pláne lvl 6-útán. A legjobb amit tehetel az a farmolás és build-elés, vagy vársz egy genket (hogy feljön a jg-s segíteni neked). Ezeket jó ha csinálod mert ha már majd később 5v5-re kerül a sor te is érj valamit.
-
Dendytv
senior tag
válasz
grimm2015 #65439 üzenetére
"Nem látom mi indokolja (az esport/high elo balanszon kívül), hogy errefelé tereljék a játékot."
Szerintem az, hogy nem volt ok az s11-ben hogy egy tankot konkrétan egy hitelt bármilyen assasin. Plusz elmondták mikor s12 elején kezdték a tank metát erősíteni, hogy a cél az az, hogy ne secec alatt menyen le egy teamfight hanem húzódjon el több időre így mindenki tud majd érvényesülni egy 5v5 alatt.
Mondjuk én sem értek ezzel egyet, hogy egy tank már most adc szempontból azért elpusztíthatatlan mert szó szerint csak simogatom, egy assasin meg azért mert 0.30sec alatt egyhitel
-
Dendytv
senior tag
válasz
forguet #65430 üzenetére
Ahogy én tudtam mindent néz, kill ,asisit ,ward score, cs. Plusz nézi azt, hogy egy átlagos pl silvershez mennyire játszol jól, ha jobban mint egy silveres de abban az eloban vagy valamint ha egyenlő a win és a luse akkor többet kapsz majd. Ha úgyan ez a helyzet de roszabb vagy mint egy átlagos silveres akkor kevesebbet mert nem akar abban az eloban tartani. (Így tudom de ne ved kézpénznek.)
-
Dendytv
senior tag
válasz
grimm2015 #65423 üzenetére
Nekem az "X"-gombra van téve, van egy nagy bajom, az az, hogy mindig megszakítom az auto attackot, menekülés közben ha kite-olok. De már kezd egész jól menni Caitlyn-ben van már 40K+ már a hőst is lassan kezdem érezni, hogy mit lehet vele mit nem
Annyira élvezek ezzel a hőssel játszani
-
Dendytv
senior tag
Én nagyon kezdő játékos vagyok 70+ az account szintem, miden kezdtem majdnem 100k van kassadinben. Ő vele jól játszom. Most adc-zni tanulok, én is hasonló cipőben voltam, hogy tiltelt a csapat nagyon mert látom, hogy nagyon kezdők (még tőlem is kezdőbbek) de már nem tiltel. Ami nekem segített az az, hogy máshogy állok hozzá, mindig a maxot akarom kihozni és tanúlni, mindig megpróbálom látni azt hogy hol hibáztam, és így tudsz fejlődni valamit segít nem tiltelni. Persze nem mindig de többnyire.
Valamint ha van időd akkor nézz videókat, streameket sokat lehet tanúlni. -
Dendytv
senior tag
Üdv.
A void event-ről vagy kassadin rework-ről tudni valamit ? -
Dendytv
senior tag
válasz
csipszikutya #54747 üzenetére
Meg tudtuk oldani
az volt a megoldás, hogy olyan mappába kellet újra tölteni amelyik nem tartalmazott nagy betűket vagy ékezetet! El sem akartam hinni mikor ezen megoldás után már nyugodtan a 70%ot is tullélte és le is töltődött és minden normálisan müködik
-
Dendytv
senior tag
válasz
csipszikutya #54740 üzenetére
Bocsi de láma vagyok xD ez mit takar ?
-
Dendytv
senior tag
Üdv kedves fórum tagok
Problémával állok szemben ! A játék szaggatott, akadt, droppolt szóval játékközben minden baja volt ! Eddig semmi baja nem volt 4-éve játszik vele Öcsém ! Újra próbáltuk rakni de 70%-ig felmegy a letöltés aztán megakadt és órákig itt szenved ez egész ! (Bocsi a képminősége miatt) Ettől tovább nem megy 70%-ot 30perc alatt leszedett itt meg itt áll már lassan 4-órája ! Valaki tudna segíteni ebben ? mi lehet a gond ?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest