- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ha utálná a "gamer-es" dolgokat össze se jött volna a fiúval.
Ez nem biztos. Az emberek kulonbozoek. Ki tudja mi fogta meg a fiuban. Lehet a gamerseg, de lehet hogy mas tulajdonsaga(i).
A pelda se jo, mert nem erre utaltam. Hanem azt mondtam, hogy van egy reteg, akinek az igenyeinek ez megfelel... Ebbol kovetkezik, hogy nekem ez nem megfelelo, en ennel nagyszabasubb dolgot tudnek elfogadniNa nem azt mondom hogy "magasabb kategoriaba sorolom magam es lenezem oket", de nalam egyfajta igenytelenseget tukroz... mea culpa.
De ha te egy lapon latod az Eiffel tornyos kezkerest es egy LCS-s esemenyt, akkor nagyon mas a szemeletmodunk
De nem vitat akarok ebbol krealni, csupan egy meglatasom osztottam meg
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest