Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ArGab
őstag
Ide próbáld:
Bővebben: link
Én még csak akkor szívtam ezzel a tunerrel, mikor ACE MegaCodecs 5.93 volt fenn... -
bzoley
veterán
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Azért nyitottam ezt a topicot mert szerintem infót kéne cserélni a Leadtek turnerekkel kapcsolatban, ráadásul nálam egy nagyon nagy baj lépet föl, a sztori a következő:
Már vagy fél éve van meg a kártya és eddig mondhatni jól szerepelt (leszámítva hogy xp szerint néha nem kompatibilis, hé nem xpre tervezték
), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)
Nos mostanság a következő az ábra:
A TV része jobb mint valaha, hang OK, kép tiszta és nem fagy le felvétel közeben.
Az FM néha, winycsi töredezettség mentesítésekkor vagy cd/dvd beolvasásakor elindul
úgy hogy látszólag a program ki volt kapcsolva....
Ha WinDVD Creator 2 vel vennék át filmet kameráról ez a helyzet: Képet nem látni, hang van (a Creatorban való lejátszáskor), felvétel közben: kép van hang van, Winamp, WinDVD5, Creator2 vagy mediaplayerrel való lejátszáskor: kép van, néha alulról tükrözött, azaz fejjel lefelé, és hang nincs

. Ez volt az eredeti baj, hogy elment a hang, ha jól megfigyeltem a jóval korábban felvett videókon is ami már codec hiányra utalhat, amit nem értek hisz az ACE Mega Codec Pack 6.03 a legszéleskörűbb codec amit találtam.
Aki tudja hogy mi lehet a baj, vagy csak sejti az írjon plz...
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)