- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Sharkes
csendes tag
válasz
Ren Hoek #15896 üzenetére
Értem! De mondod, hogy ne várjunk sokat egy beépített lejátszótol. Én egy picit csalódtam a panában, ennyi pénzért igazán lejátszhatná a DTS-t úgy, ahogy kell szerintem ez nem egy nagy extra végülis nem DTS A mastert várok el tőle hanem sima 1,5-ös dts-t. Szerintem ez a technika elég kezdetleges vagy inkább egy kicsit sutyerák :-). Frankó ati hd videokártyám de ha a hdmi kimenetét csatlakoztatom tv- re hiába választom ki a dts hangsávot az erősítő ebben aze setben ki sem jelzi, hogy szólna rajta, Ez vmi beállítási probléma? vagy vennem kellene egy hangkártyát is? Ha nem marad más veszek egy jó medialejátszót, de pl a szomszédtól elkértem az o-play-ét próbára és képzeld a dts hangsáv még azt is megizzasztota tehát abból is vmi komolyabb kell. Tudsz-tok vmi ajánlani? Bocsi a sok kérdésért :-)
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest