Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz choler. #2395 üzenetére
Attól függ, mire használod inkább.
Ha TV-re, DVD-re, akkor D3000. Ha számítógépre rákötve, akkor S3000. A plusz dolgok nagy részét nem tudod kihasználni számítógépen, ezért nem biztos, hogy azért érdemes másfélszer annyit fizetni. Főleg, hogy az S3000-esből annyiért már 40"-sat kapsz. ;)
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
válasz choler. #2399 üzenetére
HD felbontású TV-nél a PC módban 1360x768 vagy 1366x768-as felbontást felsorolják a támogatott felbontásokban. FullHD esetén sokkal mókásabb, ugyanis sokszor nem is tesznek említést róla, hogy támogatja-e. A mostanában kikerült TV-k esetén általában külön megemlítik, hogy DVI-HDMI összekötés lehetséges-e, melyik bemenetet célszerű használni erre, stb.
-
félisten
válasz choler. #2404 üzenetére
Ha asztali lejátszóról nézed, akkor miért érdekel az 1:1 PM?
Akármennyire is nagy tartom a D3000-et, az árát én is sokkallom. Ha valaki megengedheti magának, akkor nem rossz, de általánosságban én is azt mondom, hogy az árkülönbözetből végy inkább egy házimozi hangrendszert, vagy építs HTPC-t, többet fog jelenteni a használhatóságban és élvezeti fokban.Hogy hol helyezkedik el az U2000? Hát sokkal lejjebb. Mind képminőség, mind szolgáltatások, támogatások terén.
-
félisten
válasz choler. #2405 üzenetére
20kg-nál nehezebb háztartási eszközöknél a kereskedő/szervíz kötelessége a készülék szállítása garancia/jótállás esetén, ha a helyszinen nem javítható a készülék. Nálam is úgy volt, hogy kijött a Videoton szervíz két emberkéje egy kisbusszal, összecsomagolták a TV-t, berakták, aláírtuk a papírokat, és elköszöntek. Utána telefonon értesítenek, hogy mi a hiba vagy eljárás.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz choler. #3571 üzenetére
Ellenindok nem nagyon van.
A probléma az a 24p-vel, hogy nézni tudod, de sajnos apróbb ricegések lesznek, mivel az S3000-es nem támogata valós 24Hz-es képmegjelenítést (Sonyul: 24p True Cinema). A 32" Sony modellek közül én csak a D3000-ben láttam ilyen támogatást.
Gyakorlatilag az fog történni, hogy másodpercenként 24 képet fog megjeleníteni, de 60Hz-en, valószinüleg 3:2 lebontással (n képkockát 3 képfrissitési fázisig mutatja, majd az n+1 képkockát 2 fázisig, a következőt megint háromig, és így tovább). Ez azt eredményezi, hogy a képkockák gyorsabb-lassabb-gyorsabb-lassabb módon lesznek megjelenítve, apró, de észrevehető ricegést okozva.
-
félisten
válasz choler. #3579 üzenetére
Blu-Ray / HD DVD lesz a repertoárban? Ha igen, akkor esetleg várj egy kicsit, jövő év elején több gyártónál is jönnek az új generációs készülékek. Az LG már bejelentette a saját LED-es és Wi-Fis TV-jét. A Philips szintén ügyködik, stb.
Ha nem akarsz várni, az S3000 nem rossz, de nem tudom neked most így megmondani, hogy mennyire lesz / lehet zavaró esetleg az ugrálás. :S
Sajnos a 32" régióban csak a felső kategóriás készülékeknél láttam eddig 24p támogatást.
Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok