- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Stema
tag
egyrészt pont azért írtam, h nálam a vibráló piros mást jelent, mint az average joe-nál, én a színhűséget, a kalibráltságot szeretem és nem szeretem a kontraszt, élesség, szaturáció túlhúzását. számomra szebbek tudnak lenni a színek másoknál, mint lg-ken, talán a matt rossz kifejezés volt, nem a tükröződést értettem ezalatt, hanem tompaságot (lehet rosszul fejezem ki magam, sorry). Márka végülis el van döntve, max a samsung, ha valami csodás modellel találkozom
Specifikációban a kettő közt szinte semmi különbséget nem látok, minthogy 8ms<>6ms, 176°<>178°. Minden másban (pl. képjavító technológiákban) ugyanaz. Most akkor? (Picit elnéztem, valóban vannak különbségek). Ennek ellenére képminőségben vannak különbségek (panelt tekintve)?
Aktív témák
- PlayStation 5
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- EA Sports WRC '23
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest