Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
Scoobyka #27723 üzenetére
Igen, w4500-am van. Különösebben nem kerestem a recegést, de nem is láttam, szerintem ennél nincs.
Részemről annyi volt, hogy mire minden előnyt hátrányt összeadva eljutottam addig a fórumokat bújva, hogy W4000 lesz, akkor megláttam ezt a recegést. Szerencsére akkortájban jött egy hír, hogy nemsoká megjelenik a W4500 is Motionflow funkcióval, így kivártam.
Arra gondoltam, ha más nem, ez a 100 Hz technika talán megoldja az esetleges recegést, meg egyáltalán, ha már veszek, mégis legyen benne az is.
Talán valamelyik fórumban írták, de egy tesztben biztosan, hogy a 1080i-ben tökéletes, nincs deinterlace problémája. Viszont pont 576i-re jeleztek, tapasztaltak valami változatlanul megmaradt deinterlace gondot film módban. 40W4500 teszt
Én normál Motionflow beállítással használom, ez jó nekem bármelyik bemenetre.
Már az SD adás is egész jó volt kábelről, rosszabbra számítottam. Mióta IPTV van és HDMI-n küldi a box 1080i-vel a jelet meg egészen jó a kép, szinte közeleíti a DVB-T földi sugárzást.
Na persze nem akkor, ha ott éppen HD-ban adnak.
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Futás, futópályák
- Tippmix
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest