- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
Digitalis #21727 üzenetére
félreértesz....én általában nem egy teszt oldal alapján szeretek csak itélni.....ugyanis nem vagyunk egyformák.....én a több szem többet lát elvet vallom....több teszt több kérdésre válasz...
ezért is szeretnék más tesztoldalról is infohoz jutni.....hozzáértőktől és nem csak otthoni felhasználoktól...az avforumot olvasgattam én is eleget....,de azon kívül szeretném ha ajánlanál még egy teszt oldalt ahol ezekről a fantasztikus philips tvkről többet megtudhatok.
mert eddig van egy....legyen állításod szerint a legjobb tesztoldal(bár ebben sem vok biztos,de legyen)...én szeretnék még egyet....csak mert a sonyról és lgről és a csúnya samsungról is sok-sok-sok teszt van fent világhálón....tehát többet is tudhatok róla....azonban a philipsről elég CSEKÉLY az info.
"Ezért ebben a hümmögésben egy jó adag irigységet is látok felfedezni, tán talált süllyedt?
"
A személyeskedést ha lehet mellözük.De ha arcul vágja az embert csak ha szemből nézni,akkor ha egy család szeretné nézni a tv-t mindenkinek harcolni kell a jó helyért? Csak ,mert LG-iék még most sem nagy vitézek sem felhősődés terén, sem betekintési szögben ,sem feketében.(S-IPS panelt használ)
Eisa díj 2008-2009 legjobb ár-érték lcd-tvje a Samsung 40a55x széria....csak igy megjegyeztem a végére...
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- További aktív témák...
- Harman Kardon AVR 151S HDMI USB NET 5.1 házimozi erősítő + gyári táv 5x 75W
- HP HYPERX Cloud III Wireless gaming headset (77Z46AA) VADI ÚJ
- Kis hibás Denon AVR-X2100W HDMI Bluetooth WiFi USB NET 7.2 házimozi erősítő gyári távval 7x 150W
- Golf 4 autóspecifikus mélynyomó szett. Crunch GPX500.2 + Hertz ES 200.5 + Golf4 OEM láda
- LG 55" B3 OLED 4K HDR Smart 120Hz 1ms Gaming TV Áron alul
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest