- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
A színeim elég jónak mondhatók. Halvány narancssárga falon is szépen kijön a fehér, de hogy miért, azt ne kérdezd. De szokott lenni több féle kivitel is.
Itt egy kép a színhőről
Ilyen drágaságom van, a bal oldali a képen4000-5000K- a jó tartomány, nekem vagy 4000, vagy 4500-as van. És nagyon királyos.
Az oké, hogy progit írtál, de az gondolom csak az ablakokat méretezi, attól még a start menü lemarad a képről. Másik furcsaság, úgy vettem észre, hogy sokkal szebb a vetített kép a DVI csatit használva, ennek sem tudom az okát.
Ödöntől 250-400W-os fémhalogént kapsz 10-15 ropiért, ami 8000 óráért nem pénz. Nekem, ha jól emlékszem 11-ben volt benne, teljes elektronikával, és kaptam még kapcsolási rajzot is
Köszi Ödön
Szal Ő a te embered lámpaügyben.
-
Achilles209
tag
Lámpa. Nekem a 17"-os monitorhoz egy 250W-os Sofita fémhalogénem van, ami kb. 20.000 lument, 8000 óra üzemidőt, és korrekt színhőmérsékletet tud. Őrült Ödön tud konkrétabb felvilágosítást adni fémhalogén izzókról, megmondja mi kell neked, tőle vehetsz is szettet. Én is tőle vettem.
Tudom, hogy minden laptop tudja ezt, de ha megfigyeled, akkor csak a saját kijelzőjére, ami digitális csatival csatlakozik a saját videókrijára, a vga kimeneten már nem tudja ezt. Azt is tudom, hogy csak fresnelt kellene cserélnem, a láda úgy van tervezve, hogy ezt meg lehessen csinálni, csak sajna a pénzügyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest