Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomash

csendes tag

válasz hito #3375 üzenetére

Hali!
    Ezt nehéz lenne kiszámolni,kalkulálni,hiszen nem tudni kinek milyen az igénye,és a zsebének mélysége!
    És persze szerencse is kell hozzá!
    Rendelni akarsz?Vagy írásvetítőt?
    Rendelést nem ismerem,vetítőt kilehet fogni 0huf tol!(vatera,iskola,stb..)
    Kijelző meg hát megint ki mit akar.
    Hozzávetőleg én írásvetítős projektem,mindennel együtt 12ezer huf ba volt!
    Képek fentebb,nekem tetszik!
    Na közbe látom irt más is. :D

• Babar001

csendes tag

válasz hito #3375 üzenetére

Ez nagyon sok mindentől függ, olyanokra gondolok mi az a munkafázis amit te magad megtudsz csinálni, mert ugye az a legolcsóbb...Meg elkéne döntened azt is hogy milyen színvonalú kivetítőt építesz, gondolok itt olyanra hogy beéred egy írásvetítős lencse-"bázis"-al
    vagy rendelsz mindent...Én nem vagyok még kész, de már a nagy része megvan. Én ezen kis rutin birtokában azt mondanám ha mindent veszel mondok egy számot cirka 40.000HUF és ezért az árért még TE dolgozol és nem lesz a FULLos-tól... Lehet nem voltam érthető ezért egy röpke példa vehetsz egy öreg 15"-os moncsit (amit én tudtam árról beszélek) 5.500-ért vagy rögtön belevágsz és veszel asszem10" körül van ami új távírányítható HD-s tuneres asszem ez 40.000-re jött volna ki, de sok dolgot könnyít ez a cucc...Ezért nagyon nehéz eldönteni... Van egy oldal ahol sok használható darabról van leírás és ezek alapján kéne választanod egyet (amilyet,amennyiért szeretnél) és az alapján indulni az építkezésben.
    Az oldal:
    [link]

Remélem tudtam segíteni...

Új hozzászólás Aktív témák