- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
válasz
kovi831 #3149 üzenetére
a vasalás az jó ötlet ,de tényleg óvatosan szólj valami nőszemélynek ,anyukának ők jobban vágják a vasalást. vagy még valami jó lehet akaszd fel valahova fixen egyenesen ,húzd ki és az aljára tegyél valahogy nagyobb súlyt hátha kisimul közben lehetne gőzt nyomatni rá a vasalóból! üdv ( a vasalást óvatosan a legkissebb hőfokon nehogy valami műanyagos bevonatú legyen aztán elolvadjon és a fehér rész miatt valamilyen anyagon keresztül vasald nehogy megbarnuljon !)
-
arpii
tag
válasz
kovi831 #3149 üzenetére
Hát ebben én nem vagyok nagy tudós, de szerintem ne vagdald szét. Próbáld meg szétszedni és egy erősebb rugót, vagy mittudomén mit tenni bele. A gyűrődést meg próbáld vasalni. De óvatosan, mint amikor az öltönyödet vasalod, valami rongyon keresztül, ami nembaj, ha megég. A gőztől kicsit megpuhulhat és kiegyenesedik.
Ha nagy hülyeséget írtam, akkor várj jobb ötletre.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest