- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polszki26
tag
válasz
Őrült Ödön #2012 üzenetére
a trabié szép kerek volt, nem?
-
CsizmaKo
tag
válasz
Őrült Ödön #2012 üzenetére
Tehát ami cucc benne van a projiban(trafó-gyujtó) azzal nem hajtható fémhalogén?Tudom hülye kérdés lehet, de miért nem?
Az,hogy a projiba beletettem a valószinüleg xenon lámpát és ezt úgy vette mintha lenne benne és ezért bekapcsolt,lehet ,hogy csak azt figyeli benne az elektronika ,hogy terhelve van?Van v.mi féle megoldás arra ,hogy terhelve legyen és esetleg egy külső forrással világitom?Milyen lámpát tudnál erre javasolni,kb. mi a mérete és mennyit kóstálna az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest