Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• lujzi2007

újonc

válasz digikábeles #6411 üzenetére

Sziasztok

Samsung d8000 seria sajnos elkövettem azt a hibát hogy hasznaltan vettem

4-5nap mulva halvany függöleges csikok jelentek meg.

lehet meg ezzel kezdeni valamit vagy ki is dobhatom mivel napról napra durvább.

Érdekes hogy amikor meg megvettem semmi baja nem volt.

Vizszintes csikok egyenlöre még nincsenek azt a telefon kameraja produkálja.

Elöre is köszönöm akitud segiteni a kérdésben.

nem volt.

• Kocska89

tag

válasz digikábeles #6411 üzenetére

Látom nem érted a lényeget...
    Ezek úgy vannak méretezve kibírja a garancia időt, a végletekig kispórolt vackok.

pl Újabb Samsung plazmák. Y buffer ic szeret melegedni. Ic alján ott a hűtő felület, nyákon alatta a réz hűtőfelület. Csak épp nincs forrasztva mer amit ott elhasznál ón abból leforraszt 2 másikat..

Anélkül is kihúzza a garancia idő végéig.

Egyszerűen nem érdeke hosszútávra gyártani akkor ki venné az újat? Ha nem romlik el soha?

Telefon mitől avulna el ? Telefonálni ugyanúgy lehet vele. Kijön az új modell, az előző generáció nem menő a sok birkaagyú (Az emberek 95%.. felveszi a cofidist stb) rohan is lecserélni. Mer nem menő... Ez kb 1 év. Nem is kell többet kibírnia csillogjon villogjon menjen egy évet úgyis lecserélik.

Tv vel dettó ,hűha a 2 éves nem smart le kell cserélni, nem 3d, meg a sok vakulj paraszt baromság hangvezérlés skype, ezt szereti a paraszt...

Csak mi itt magyarisztánba, avagy abszurdisztánba szarakodunk ,hogy az én tv-m nek márpedig el kell menni 10-15 évet. Nem kell nem arra találták ki.

Új hozzászólás Aktív témák