Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pure09

csendes tag

válasz oil120 #10070 üzenetére

Szia, sztok!

Köszi mindenkinek a válaszát, ha nem is konkrétan a problémával kapcsolatos, de legalább kicsit élt a topik! :)

Röviden reagálva: Veszek másik TV-t, terben volt előtte is, hogy ez bemondta volna az unalmast, csak kettő kell két helyiségbe, így nem bántam volna, ha ez még kitart egy darabig.
    Lehet tudnék venni egy használtat amennyiért ezt megjavítanák, de az megint csak zsákbamacska ez legalább saját. És nem vagyok egy nagy elektronika szennyező, amíg valami működik használom, próbálom az utlosó szuflát is kihúzni a termékből(jelen esetben, ha gazdaságosan javítható, remélem)

Oil120, mennyire tartod biztosnak ezt a T-con hibát? Mert szétkaptam megnéztem, hát nem egy nagy kunszt kicserélni. Használtat találtam 8700 Ft, bár az megint csak használt... Újat egyelőre hirtelen nem tudom hol lehet venni vagy hogy mennyi ez a típus.(de egy bevizsgálást megérne előtte, mielőtt kicserélném)

Tudnátok ajánlani korrekt szervizt Budapesten? Talál persze a google de hátha valakinek van pozitív tapasztalata. Mennyi idő egy bevizsgálás így általánosságban? :)) A helyzetemet bonyolítja, hogy nem Magyarországon élek, és egy gyors héttvégi hazaugrás alkalmával tudnám ezt elintézni.

Na köszi mindenkinek :)

Új hozzászólás Aktív témák