Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pola0520
csendes tag
válasz MADKING #3493 üzenetére
Ez minden forumon divat hogy ha a kerdezo elfelejt valami infot leirni a targyrol akkor le oltsak meg kiokositjak a hulyesegeikkel?! Miert nem lehet normalisan megkerdezni hogy mi a tipusa, hol van a forrasztas stb?!?!
Viszont mint mondtam nem ezen az egy forumon tettem fel a kerdesemet es igy sokadjara leirva a problemam ugy erzem elnezheto hogy kihagyom a tipus szamot... De ez is tipikus emberi viselkedes te is abba belefekteted az energiat hogy leird ezt a sok mondatot hogy leolts, de az eszedbe nem jutna hogy megkerdezd mi a tipus szama vagy esetleg a panelszama es megprobalj segiteni. Ja es kepzeld el mar napok ota orakat nezem a forumokat olvasgatok utana de nem talalok semmit, plane nem a tipus szamaval.... ja es igen bocs hogy turelmetlenul varom a valaszt mivel mint mondtam ez az egy tv-m van es mikor napjaban 1x talan kapok valami valaszt hogy merjek ra erre vagy merjek ra arra akkor nekem lekell szedni a falrol szetkell szedni, majd vissza.... de mindegy is nem kell ilyen emberek segitsege vedd ugy hogy felsem tettem a kerdesemet.06306670952
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs