Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4603) Thoty válasza EnterR (#4600) üzenetére


Thoty
senior tag

3 hónap és még hol a vége?
Egyébként fogalmam sincs, hogy mi a gond, műszer alapján maradt -0,25 dioptria mindkét szememen, ennek ellenére a jobb az mondhatni tökéletes (és szerencsére semmit nem változott a 3 hónap alatt), a bal meg ahhoz képest botrányosan rossz és össze-vissza változik. Hol jobb, hol rosszabb. Szombat reggel pl. egész jó volt a bal is, nem csak sötétben, hanem világosban is, ezért nem tudom, van-e összefüggés a pupillamérettel. Aztán délutánra fokozatosan kezdett megint szellemképes és homályos lenni.
Az sem számít, hogy csöpögtetek-e vagy sem. Volt, hogy napokig kihagytam és ugyanaz volt a tapasztalat, mintha napi 1-2 alkalommal cseppentenék. Ráadásul néha estére "bevizenyősödik" mintha egy sűrűbb könnycsepp lenne rajta. De ez is előfordul akkor is, ha már 2-3 napja nem cseppentettem.

Na holnap kérek egy időpontot aztán meglátjuk mit mondanak (gondolom most is a szokásosak lesznek: kell még idő, minden rendben, minden szép (olyan szép, mintha nem is lett volna műtét), két szemmel kell jól látni, stb., ezeket már kicsit unom).

Én is várom a csodát, 2019. júliusától :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.