- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
(Konfigom: 4*3,4ghz-s proci. 2*2+2*4gb ram (ddr3, 1600mhz), Win7 64bit (eredeti), Ati radeon hd 5870-1GB. Ez kell a problémám megértéséhez.)
Elég régi és eléggé fura jelenségek uralkodnak a gépemen. Maga a hiba az az hogy ha netezek és valami javát használó honlapot nyitok meg, akkor a gép atomra belassul, és legtöbbször egy félperc-perces állás után ki is fagy a java mondván hogy összeomlott. És ez azért fura mert mint fent leírtam egy eléggé erős vasról van szó, így joggal csodálkozom ha 1 darab netböngészőtől fagy, miközben 3 db crysis 2 is simán megy miközben telepítek. Vírus nemvalószínű hogy van a gépen, elég rendszeresen írtom őket. A gép nem töredezett, nincs tele szeméttel, stb, egyszóval eléggé karbantartom a kicsikét, és mégis, egy nyomorult java alapú honlap, vagy egy youtubos vidi elbánik vele.A vidikarit is rendszeresen frissítem, akárcsak az oprendszeremet. Namármost azért nyitottam ide ezt a topicot, mert nemrég találtam a feladatkezelőben egy eléggé érdekes dolgot, és azt szeretném megtudni hogy az össze függ e ezzel a java problémával. A talált dolog mégpedig az hogy ha a feladatkezelőből, a teljesítmény fülre megyek, akkor ott a szabad memória (úgy hogy megy valami javás honlap) átlagban olyan 0-20MB-on van. Ez normális? Józan paraszt ésszel gondolkodva ennek nem így kén elennie. És azis fura, mint ahogy már említettem, több erősebb program párhuzamos futtatása se terheli le annyira a gépet hogy akadjon, vagy fagyjon, még 1 db youtubos vidi igen.
(íme egy printscreen a feladatkezelőről.)
Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest