Hirdetés
Aktív témák
-
retros
tag
sajnost q-t, elroodot nemláttam
robajt sem hálisten ;)''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
A cod.hu-ra pakoltak ki pár érdekes mapot.
Nem kéne párat feltenni a serverünkre, és néha kikapcsolódásként ezeken ökörködni? Sniper a pálmafán................tök jó! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Uram, Ön már megint nem dolgozik?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Elrood
őstag
Nem vagyok fekete, se kidface (az mi?), és igen, több vagyok 8 évesnél.
Gondolom erre gondolt Zsadi: Bővebben: link''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
retros
tag
fütyülős
megszencségteleníted a páleszt teee...
Zsadi: ez már régen is fel lett vetve. új mapok ökörködésre kikapcsolodásra nagyon jók.
brand new maps . de asszem akkor is Robaj sípolt vmit hogy nem tudja megoldani.''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Robaj
addikt
20 éves szilvapálesz rlz
Haverom 20k-t költött el 1ik éccaka... Na az már naon sok... Még sztem bagya sem költ 1 éccaka alatt annyit.
Mapokat ÉN nem tudom felrakni, vmié FTP nem műxik innen (csak ez!).
Viszont Zsadi megkapta hozzáférési név/pass-t, őt zaklasd ezzel -
Robaj
addikt
JOE ZSADI fizetés, most ma
-
Robaj
addikt
Október 27, csütörtök 21:15
Weekend elleni war!!!
mapok: rail/carentan
irc-re fel kell menni min 3-4en 20:15-re
irc csati:
irc://irc.quakenet.eu.org/cb4932080_53
Lesz: Z, Joe, Q, én (Tuti, ill. 90%)
Elvileg lesz (kéne lenniük): Zsadi, W, Dog -
Zsadi
őstag
7v7 lesz?, mert akko tutkó jövök!
Majd ezt a mapos kérdést megtárgyaljuk, mert vmiért nem ment a user/pass
Dog: De dolgoztam....eddig....
Elrood azt mondta, hogy az nem pálesz hanem tekkkila...azthiszem.....
Zééé:
Ha leb@sz hát leb&sz:
Bővebben: link -
LJoE
senior tag
tegyük közzé a repnapos csoportképet!!!
úgyis bebukott a paintballos mutatványHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jóhogy!
De csakis miután Robajunk feltárulkozott...
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
[w]
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #2421 üzenetére
kutjabácsi, megvan neked nagyobb méretben és felbontásban a honlapunkon lévő lampha felirat?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nincs, de bármikor fotosoppozok egy nagyobbat. Fotosopp van, font van, megoldjuk.
Szójjá' tészókám, hogy mibő' és ménnyi kílléné, mégoldjuk okosbá'!"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem jut eszembe olyan ok, ami miatt ne írnám ide be, hogy: OK.
Na, nem fárasztok senkit, remélem okosan felkerül a kép.
PS. Tudom, hülye vagyok."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
LJoE
senior tag
akkor lökjük ki, mert Robajra aztán várhatunk évekig
Papikám told a linketHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Zsadi
őstag
Lehet sasolni:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szép pirosak vagyunk. Annyira (legalábbis konkrét értelemben) még sosem égtem le, mint akkor.
Mod: ZsAdI: Mégis én nézek ki a legnagyobb idiótának a fotóáppáráttal a kezemben.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem hinnéd el, ha elmesélnénk...
De ha akarja, majd ő elmeséli...
ZsAdI: Pedig próbáltam rejtélyes lenni
-
retros
tag
ki köpött? ki volt az? rúgom vesén
''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Zsadi
őstag
A HSZ-ek alapján nagyon úgy tűnik hogy JoE!
Más:
Ezek a mapok voltak meg hirtlelen. Aki ki akarja probálni, az töltse le szépen, Cod/main könyvtárba kicsomagolni, mert a serverünkön a letöltés szerintem ki van kapcsolva.
Majd Robajjal értelekezem, és feltolom a serverre a mapokat....
A server restart már az Ő dolga lesz.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
DOG DOG DOG
Rád hasonlítok legjobban.
A szám Bagyá-é, szemüveg + fül DOG-é, testalkat Zsadi-é, hajam Joe-é.
Q hosszú haj + kecskeszakáll jól állt
Na nézek vmi képet magamról. Nincs se digikamerám/digitfényképezőm/fényképezős mobilom.
Megpróbálok felkutatni vmi képet, ha nem találok, csinátatok magamró 1et a suliban, vki megszán 1 képpel -
bLaCkDoGoNe
veterán
''DOG DOG DOG
Rád hasonlítok legjobban.
A szám Bagyá-é, szemüveg + fül DOG-é, testalkat Zsadi-é, hajam Joe-é.''
Kiderült az igazság, Robaj egy lámpa tagok testrészeiből összerakott frankenstein .
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jaja, én majd jövök este kiprószálni ezeket az új mapokat.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
retros
tag
ebben maximálisan melletted vagyok... gyűrűm hordozója
legfőképpen kisebb igényes pályák kellenének..ugyis kevesen vagyunk gyakran.
ha van időd tesztelj
[Szerkesztve]''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Robaj
addikt
Fúúú régen mekkora volt már a valley pálya, csipával nem láttál el a híd végére
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest