- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1346 üzenetére
ez nem sértődés kérdése, okosabbnak gondoltalak Robajnál, de hasonlóan reagálod le a dolgokat
természetesen semmi baj nincs azzal, hogy csatlakoztál
de úgy illik szerintem, hogy először közlöd a régi csapatoddal, majd csatlakozol az újhoz (nem azért, hogy engedélyt kérj, pusztán formaságok)
szerintem ez így korrekt, de ez tényleg csak egy zárójeles dolog
a lényeg a többiben van és azokhoz tartom magam, nem 2 perc alatt sikerült eldönteni
szerencsére/sajnos (hogy ellopjam ezt a frázist) én abban a helyzetben vagyok, hogy amúgy sincs igazán túl sok időm játszani mostanában, rendszeresen legalábbis nem, szórakozás szintjén meg elégnek bizonyulnak a public serverek és játékok
Robajt eleget fegyelmeztem már, hol alpári módon, hol rengeteget beszélgetve msn-en, próbáltuk megbeszélni, hogy mi az amivel szétcseszi a hangulatot a csapaton belül, sajnos ilyen a mentalitása, nem tud változtatni rajta, olyan nincs, hogy minden ember kijön a másikkal, és ha ezt erőltetni próbálják, akkor az feszültséget szül, szerintem ezt tapasztaltuk eleget
de többet nem nagyon szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, ez van és kész, aki egy kicsit is értelmes és eleget volt warokon a csapatban, az tudja miről beszélek, aki meg nem bírja felfogni, vagy nem tapasztalt eleget még velünk az 25 ilyen hosszú szájtépés után sem fogja
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest