Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LJoE

senior tag

válasz FlasH-BacK #1346 üzenetére

ez nem sértődés kérdése, okosabbnak gondoltalak Robajnál, de hasonlóan reagálod le a dolgokat
    természetesen semmi baj nincs azzal, hogy csatlakoztál
    de úgy illik szerintem, hogy először közlöd a régi csapatoddal, majd csatlakozol az újhoz (nem azért, hogy engedélyt kérj, pusztán formaságok)
    szerintem ez így korrekt, de ez tényleg csak egy zárójeles dolog
    a lényeg a többiben van és azokhoz tartom magam, nem 2 perc alatt sikerült eldönteni
    szerencsére/sajnos (hogy ellopjam ezt a frázist) én abban a helyzetben vagyok, hogy amúgy sincs igazán túl sok időm játszani mostanában, rendszeresen legalábbis nem, szórakozás szintjén meg elégnek bizonyulnak a public serverek és játékok
    Robajt eleget fegyelmeztem már, hol alpári módon, hol rengeteget beszélgetve msn-en, próbáltuk megbeszélni, hogy mi az amivel szétcseszi a hangulatot a csapaton belül, sajnos ilyen a mentalitása, nem tud változtatni rajta, olyan nincs, hogy minden ember kijön a másikkal, és ha ezt erőltetni próbálják, akkor az feszültséget szül, szerintem ezt tapasztaltuk eleget
    de többet nem nagyon szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, ez van és kész, aki egy kicsit is értelmes és eleget volt warokon a csapatban, az tudja miről beszélek, aki meg nem bírja felfogni, vagy nem tapasztalt eleget még velünk az 25 ilyen hosszú szájtépés után sem fogja

Új hozzászólás Aktív témák