- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remi1234
aktív tag
válasz
concret_hp #6465 üzenetére
Nekem a 10. sikerült lakást venni és egyelőre nem bántam meg. Ok. hogy beázhat, be is ázott az előző tulajnál, de a biztosító fizet. (Jó nyilván nme annyit, amennyi bajjal jár) + jelezni kell a KK-nek a dolgot és kutya kötelessége megcsináltatni. Ugye volt itt a nyár végén több iszonyú vihar is, konkrétan a kocsik kerekéig ért a víz sok helyen és szerencsére nem lettek újabb foltok. A liftet sem lehet hallani.
Ez a Szigonyban van és sajnos a környék még putri, és a lépcsőház állapota is hagy maga után kívánni valót. Viszont ha ide feljövök és kimegyek az erkélyre, vagy az ajtó elé, előttem a Citadella meg a vár, akkor úgy érzem magam mint egy kis szigeten.
Nekem tutira bejön, hogy nincs fölöttem senki. Eddig bárhol laktam leginkább a felső lakók miatt volt szenvedés. A csövek valóban itt kanyarodnak vissza (és nem fejmagasságban), de egyrészt gipszkartonnal el lehet tűntetni, másrészt ez mind plusz hőt ad.
Jah és laktam fszen és középső emeleten is. Ha meleg van, akkor bizony kurva meleg van mindegyikben
-
vzozo
senior tag
válasz
concret_hp #6465 üzenetére
Az pont egy tégla 6 emeletes volt, ahol a legfelsőn laktam. Halál volt a nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest