Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz Vision #24079 üzenetére
azért a nyugati példáknal általában nincs félbevagva a város vízzel, van teljes korgyuru(aki be se akar menni Pestre az is bejon most ), van parkolóhaz, van pr parkoló, jobban kiérnek a bkk vonalak stb. Ha ez mind megvan, utána lehetne elkezdeni a tiltogatast, de ugye ebben az országban minden fordítva működik, aztán karigeri is csodálkozik hogy nem működik úgy mint kinn.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
Topikgazda
válasz Vision #24079 üzenetére
Ok, akkor te csak az agglosokat szeretned igazabol buntetni. 100 meterrel odebb allo haz az mar budos agglos... akinek 1-essel kezdodik az iranyitoszama az meg odakoltozessel megvette a jogot.
Raadasul ez a Becsi ut stb. nagyon nem stimmel ossze azzal, hogy a belvarosi parkolo ovezeteket, meg a [belvarosban suru] kerulethatar-valtozasokat adoztatnad.
En jartam be mikor me'g fustosom volt ugy, hogy elmentem Bp-re ingyen parkolasig autoval, onnan hev, olcsobb mint a hev kulso berlet [jo, akkor csak a benzint szamoltam, de ez is milyen elcseszett mar, 40 utazas ara per ho a berlet, mert aki melohelyre megy ott 87%-ot vissza kene terittetni].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Interactive Brokers társalgó
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés