Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz Ezekiell #15040 üzenetére
Nekem alapvetően az nem tetszik benne, hogy nagyon pazarló. Feleslegesen nagyok a terek, és a jelenlegi berendezéssel elég rosszul is vannak kihasználva. Szóval ez feleslegesen 240 m2. Átgondoltabb elrendezéssel egy 150 m2-es lakás is ugyanekkora használati értékkel bír, súlyos 10 milliókkal olcsóbban.
Ennyi pénzből amúgy miért nem építtetsz? Az akkor minden tekintetben olyan lehet, amilyent te szeretnél. ~50 millió önerő mellett csak akkor vennék használt házat, ha első látásra beleszeretek a lokációba, épületbe.
+ ne hagyd ki a számításból, hogy miután kiköltöznek ebből 4-5 millió simán rá fog menni egy tisztasági festésre, nem tetsző burkolatok cseréjére...Just a simple Lineman...
-
axioma
Topikgazda
Hat nekem nem kene, foleg 4 fore (5 halo?). Az orias nappali meg a furdok merete... de tetosikablakot nem sikerult korrektul beepiteni. Raadasul az osszes csaladtag mindig kell napkozben is lepcsozzon, ez nem mindig megoldhato vagy kenyelmes. Ket generacionak csak akkor lenne jo ha zart lenne a lepcso es fent is konyhasarok legalabb, lent meg garazs helyett szoba (a furdo mar ott van). Egy csaladra nezve nagyon megaloman az egesz, nem ereznem jol magam benne.
Kornyekre nyilvan eleve megy a felar. Mondjuk Szegeden nem nagyon vannak tavolsagok, Ujszegedrol is idovel a Karolyiba is oda lehetett erni gyalog is... -
őstag
Áh új szeged a gazdag negyed szögeden születtem és oda jártam középsuliba is
Aműgy szerintem nagyon szép csak ahogy írtad is rettentően túl árazott de ezt te is tudod ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest