Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pheonix
tag
válasz
Pheonix #2141 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a fenti számlán lévő mosdóhoz ha veszek csaptelepet, ill. a kádhoz is (a fürdőszoba felújítása során), ezek beszereléséhez is kell szakit hívnom és számlát kérni tőle, vagy ezt megcsinálhatom én magam is? Vagy pl. ha veszek egy drágabb tükröt, egy mennyezeti lámpát... ezeket is el tudom számoltatni?
Jelenlegok csak a burkolótól van egy 639 ezres árajanlatunk. Az anyagok végszámlájának, hogyan kellene kb. alakulniuk, hogy ki tudjam maxolni a támogatást? Egyelőre úgy néz ki, több munkálat nem lesz csinálva.
Előre is köszi a segitségeket! -
bobace
addikt
válasz
Pheonix #2141 üzenetére
(Én még nem adtam be igényt)
Miért ne fogadnák el? A kötelező tartalmi elemeket tartalmazza, a termék beazonosítható ellenőrzésnél (ha nem is név, de cikkszám alapján mindenképpen). Én beadnám. A legrosszabb az lehet, hogy nem veszik figyelembe.
Nekem is van IKEA-s számlám, amin van vagy 30 tétel, de ebből csak kettőt akarok majd elszámolni, úgyis a számlarészletező a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Elden Ring Nightreign teszt
- OLED TV topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Szerver Dell PowerEdge r610
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest