Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
niyabinghi
tag
Nekem Frontline és egyéb kegyszerek mellett vidáman belementek a kullancsok a kutyákba, ez a kence viszont idáig bevált, pedig járunk mindenfelé.
Vallásszabadság van, mindenki abban hisz, amiben akar: van, aki a szenteltvízben, van, aki a ráolvasásban, engem meg pont nem érdekel, hogy te mivel kenegeted a kutyádat ha nekem a saját módszer működik. Nem mondtam, hogy mindenki azonnal térjen át erre, talán el tudják dönteni, hogy mit próbálnak ki, de ha nem csal az emlékezetem így kora hajnalban, neked konkrét, tuti ötleted nem volt. Azt sem láttam még, hogy valakivel megegyezett volna a véleményed bármilyen ügyről is legyen szó. A fikatúra meg a kétkedés mindig egyszerűbb, ezt belátom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Robogó, kismotor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest