Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12647) mexicanraven válasza Lauda (#12646) üzenetére


mexicanraven
aktív tag

jer1cho: Mi is így vagyunk vele, igaz nem magunktól találtuk ki, a szakember az csak szakember, nem is akármilyen, de én magam is látom az eredményét, a kutyám gyönyörűen fejlődik, és meglátszik a környékbeli amstaffekhez hasonlítva, hogy ő nem 200ft-os kutyaszalámit és csirkefarhátat kap állandóan.

Lauda: Én nem láttam a kommentemben egy darab szerintemet sem!:)
Mikor elmentünk a már említett dokihoz, megkérdeztük a véleményét a táplálásról, én annyit mondtam, hogy pont most vettem Royal Canint és megnézzük, hogy jó-e. (kilója 1xxx forintra jött ki kb)
Erre tudod mit mondott ő?
A Royal Canin a tápok Ferrarija, de ha azt az ezrest odaadtam volna anyukámnak, akkor én is és a kutya is jobban jár. Veszünk belőle 2 kiló májat és egy kiló tésztát, ami beltartalomra nagyon jó, hús ugyebár és ilyen mértékben azt egy táp sem tartalmazza. (30-40% tészta és 50-60% hús egy étkezés folyamán)
És őt nem szponzorálja senki, nem kap pénzt azért, hogy reklámozzon, egy beszélgetés folyamán szó szerint ezt mondta: "én nem a pénzre megyek".
És a házi koszt alatt én sem a mindenféle "moslékra" gondolok.

Tényleg te miből tudod pontosan ténylegesen mit tartalmaz az a táp? Nem arról van szó, hogy mi van rá írva, hanem, hogy mit tartalmaz valójában?

[ Szerkesztve ]

when the sun shines, we'll shine together

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.