Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
FG
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete egy Asus A3HF-5A012 boldog tulajdonosa vagyok
A géppel nagyon meg vagyok elégedve, elég gyors.
A boldogságom azonban nem felhőtlen, van ugyanis egy bosszantó tulajdonsága a gépnek: Sokszor nem lehet bekapcsolni. A bekapcsolások kb. felénél hiába nyomom le a gombot, nem történik semmi! Az első ilyen alkalommal nagyon kétségbe voltam esve, de találtam megoldást: levettem az akksit, majd visszatettem: És csodák csodája: a gép ''pöccintésre'' indul. Az esetek kb. 50%-ban tehát gond nélkül bekapcsol a gép, máskor viszont csak akkor kapcsol be, ha leveszem az akksit, visszateszem, és így nyomom meg a gombot.
Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet ennek az oka?
Azért ez bosszantó... -
kacsa7
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Kösz a tippet ami szerintem qrva jó csak még nem találtam meg illetve nem férek hozzá.
A telep ablakon keresztül elérhető, tovább szétszedni elég durvának tűnik. -
tz273
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hiába állítgatom a biost, semmi. Most egy hete nem volt a docking station-jében, visszatettem, kipróbálni, megy magától

z -
kacsa7
őstag
Sziasztok!
Számomra rejtélyes notebook problémával állok szemben. Adott egy Portocom (Gericomnak is van ilyen) N340S8 alaplapos noti, sis csipszet, PIII. nem nagy durranás de jól felszerelt és tökéletesen működne HA nem kellene minden hideg indítás után a setupban turkálni mert lemerült alaplapi telep miatt a biosz elfelejti a beállításokat. Semmi gond gondoltam, telep ki, rajta lévő azonosítók alapján vettem bele ugyan olyan lítiumos, CR2025-ös 3V-os, külső köpeny +-os telepet, immáron nyolcadiknál tartok ugyanis egyikkel sem indul el.Power on, egyet villan kattan és semmi.Viszont ha visszarakom a lemerült régit rögtön elindul, sőt ha nem rakok bele telepet akkor is megy.
Kinek milyen ötlete volna.
Köszi! -
tz273
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek pls, nem tudok már mit kezdeni a notebookommal.
Az XP rendesen elront valamit, ezért bootoláskor hardwerütközés van a CDrom és a vinyó között. A CDromon nincs semmi jumper, és ugye 1 winyó fér a laptopba. A bios pofázik az elején, hogy resource conflict van és nem látja a CDROMot. Ha windowsból ''eltávolítom'' az IDE vezérlőket, meg minden ehhez kapcsolódót, akkor néha megjavul, de néhány reboot után megint előjön a gond. Windows resinstall nem segít.
köszi:
tz
Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A géppel nagyon meg vagyok elégedve, elég gyors.