Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak egy kérdés, kimész 3 évre, dolgozol mint a hülye, tömegszálláson laksz, szar kaját eszel, nem jársz sehová, hogy a végén meglegyen a kitűzött összeg.
Megvan a pénz, megveszed a lakást, aztán mi történik?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kenny123
addikt
Szia!
Picit laikusként : Több pozitivumot hallottam, olvastam erről az oldalról anno amikor Angliában gondolkoztam:http://londonimagyarok.hu/
Ha az angolod annyira nem jó, akkor miért nem esetleg picit közelebb nézelődsz? Németeknél szokott menni a raktári munka, hallottam hogy szoktak keresni embert, csak kell egy kis kezdőtőke. Ex-munkatárs haverja kb fél éve van kint, szállást biztositanak (vagy albérletben segitenek), mintha úgy rémlene 1600 pénz körül kap pakolgatással. De olyat is hallottam sajnos hogy kivitték a srácot "fix" munkára, szállással, stb. A szállás tömve volt, 2 éjszakát kocsiban aludtak, +1 éjszakát próbálkoztak a szálláson, digók meg szétlopkodták őket. Inkább hazajött.yo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest