- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Szia!
Picit laikusként : Több pozitivumot hallottam, olvastam erről az oldalról anno amikor Angliában gondolkoztam:http://londonimagyarok.hu/
Ha az angolod annyira nem jó, akkor miért nem esetleg picit közelebb nézelődsz? Németeknél szokott menni a raktári munka, hallottam hogy szoktak keresni embert, csak kell egy kis kezdőtőke. Ex-munkatárs haverja kb fél éve van kint, szállást biztositanak (vagy albérletben segitenek), mintha úgy rémlene 1600 pénz körül kap pakolgatással. De olyat is hallottam sajnos hogy kivitték a srácot "fix" munkára, szállással, stb. A szállás tömve volt, 2 éjszakát kocsiban aludtak, +1 éjszakát próbálkoztak a szálláson, digók meg szétlopkodták őket. Inkább hazajött.yo
-
kraftxld
félisten
Csak egy kérdés, kimész 3 évre, dolgozol mint a hülye, tömegszálláson laksz, szar kaját eszel, nem jársz sehová, hogy a végén meglegyen a kitűzött összeg.
Megvan a pénz, megveszed a lakást, aztán mi történik?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest