Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gáborka

tag

válasz TitiRii #3 üzenetére

Sportbizók kimaradtak.
    A Dohány utca elején, a M4 klub mellett van egy sport BÁV, ott is megpróbálhatod, de itt nem reménykednék annyira.Persze sosemlehessen aztat tudhatni alapon elképzelhető.
    De ami talán jó lesz, az a Flotta nevű sportbizó a Parlament környékén van.Ha jól tudom, Honvéd utca, de keress rá a tudakozóban, vagy telókönyvben.
    32/40k egy hokikorira?ha most váltasz münyagról, akkor nem tudom miért akarsz ilyen suhanót.Azok igazából a profiknak jók, és te egy plasztikcsoda után nem fogod észrevenni a különbséget egy 15k és egy 40k hokikori között.Viszont plasztik és a hokikori közöttit tuti észre fogod venni. :))
    Tehát szvsz fölösleges ennyit rááldozni.Ha komolyan akarsz hokizni, akkor vegyél, de úgymond koca műjegezésre kár kirakni ennyi pénzt az ablakon kívülre.
    ha amiatt a aggódsz, hogy az alacsonyabb árkategóriájú hamarabb galyra megy, és ezért szeretnél drágábbat venni, megnyugtatlak, hogy az enyim köszöni jó van. Idén ősszel lesz 3 éve, hogy megvettem, és volt olyan szezon, amikor rendszeresen heti hármat toltam bele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés