Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Mészáros Mihály művei .
Utólagos engedelmetekkel nyitottam egy PROHARDVER könyvklub zónát a Moly-on .
A témánál maradva :
Natsuo Kirino: Kín
[ Szerkesztve ]
-
phedi77
tag
-
-
k.kristof
őstag
A csomagolás is fontos, több ezer vagy tízezer könyv között válogatva fontos, hogy felhívja magára egy könyv a figyelmem, hogy észrevegyem, és meggyőzzön arról, érdemes elolvasni. Az Ad Astra standjánál is nagyon szép könyvek voltak, ki is emelték, hogy nekik nagyon fontos a borító. Mindegyik szépen ki volt dolgozva, és a hátlapi szöveg is érdekes volt, de addigra már húzta a kezem vagy hat könyv, a számlámat meg az áruk
-
phedi77
tag
Én is Hole-t olvasok - már a Nemesziszt. Nekem a Vörösbegy ment nehezen, konkrétan hetek kellettek az első párszáz oldalhoz és idő kellett ahhoz is mire már tutira tudtam ki kicsoda és mi ez a háborúsdi múltidézés (nem szeretem a háborúkról szóló könyveket)... - majd kiváncsi leszek neked hogy jön be! Írd majd meg!
A jelenlegi rész nagyon bejön![ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, Laci bácsi hozza a tőle megszokottakat. Csak újra és újra ugyanazt végigolvasni más szereplőkkel nem túl izgalmas. De évi két könyv még így is belefér.
Harry Hole élete igen kacskaringós lesz, a történetek pedig egyre jobbak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest