Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, Laci bácsi hozza a tőle megszokottakat. Csak újra és újra ugyanazt végigolvasni más szereplőkkel nem túl izgalmas. De évi két könyv még így is belefér.
Harry Hole élete igen kacskaringós lesz, a történetek pedig egyre jobbak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
phedi77
tag
Én is Hole-t olvasok - már a Nemesziszt. Nekem a Vörösbegy ment nehezen, konkrétan hetek kellettek az első párszáz oldalhoz és idő kellett ahhoz is mire már tutira tudtam ki kicsoda és mi ez a háborúsdi múltidézés (nem szeretem a háborúkról szóló könyveket)... - majd kiváncsi leszek neked hogy jön be! Írd majd meg!
A jelenlegi rész nagyon bejön![ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
A csomagolás is fontos, több ezer vagy tízezer könyv között válogatva fontos, hogy felhívja magára egy könyv a figyelmem, hogy észrevegyem, és meggyőzzön arról, érdemes elolvasni. Az Ad Astra standjánál is nagyon szép könyvek voltak, ki is emelték, hogy nekik nagyon fontos a borító. Mindegyik szépen ki volt dolgozva, és a hátlapi szöveg is érdekes volt, de addigra már húzta a kezem vagy hat könyv, a számlámat meg az áruk
-
-
phedi77
tag
-
törölt tag
Mészáros Mihály művei .
Utólagos engedelmetekkel nyitottam egy PROHARDVER könyvklub zónát a Moly-on .
A témánál maradva :
Natsuo Kirino: Kín
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest