Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz thesound #7189 üzenetére
lehet rosszkor olvastam, vagy nagyon mást vártam akkoriban Kingtől, akitől, és aki miatt másoktól is, inkább horrorkönyvekkel paráztattam akkoriban magam. Úgyhogy mikor neki álltam A Setét Toronynak nekem nagyon nem jött át. Most, felnőtt fejjel, lehet azért én is újra bepróbálom.
Arra viszont tisztán emlékszem, hogy King két műve, a Cujo és a Dolores, milyen szinten tudott hatni rám Talán e kettőnél hatásosabb könyvet, azóta se (vagy csak ritkán) olvastam.
Jó volt a Ragyogás, szerettem a Tűzgyújtót, az Az nekem kicsit más sok/hosszú volt, kedvencem volt viszont még a Holtsáv (a picit X-aktás beütésével), és még biztos jó pár más könyve is, de a Cujo és Dolores élményét semmi sem tudta überelni.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tibaimp
nagyúr
válasz thesound #7189 üzenetére
Rendben! Beteszem a listára akkor
Most a Térség sorozatba kezdtem bele. Eddig tetszik
Utána meg jönnek az Alien/AvP/Predator könyvek, kb. az összes megvan, ami megjelent magyarul.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.