Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Hű..köszi mindenkinek, lesz miből válogatni
A dűnét ismerem, azt írtam is, egyszer már elkezdtem, de azóta jelentek meg újabbak, szóval időszerű elővenni
Mysterious Universe lesz sztem a következő, bár ott próbáltam vmi időrendes dolgot keresni, de eléggé összevissza a hozzászólások alapján....
Látom sok fantasy is jött (Fény és Árnyék, Robert Jordan, Forgottan Realms...stb, hát majd erre is sor kerül egyszer...anno olvastam egy dragonalance trilógiát, az eléggé bejött). Ja meg ez a A Malazai Bukottak könyvének regéje...ez is tetszetős, az nem baj ha hosszú sőt, minél tovább kitart, annál jobb
Háá...warhammer is nagy kedvenc, nemrég olvastam az Ian Watson teljes Warhammer 40000 univerzumát, meg az első Horus Heresy könyvet, de elég lehúzós azért...jobb néha szünetet tartani közte...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest