- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
addikt
Még 4 év garancia
-
sid.:Rc211v
őstag
-
T0mBd1gg3R
veterán
Megjött az lga1700 lefogató, sajnos nem fér el a z590i vision d lapomon.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Korábban feltettem ezt a kérdést amire válaszolok.
Közben találtam egy LGA1700 kitet lengyeleknél, és szállítanak Magyarországra.
Ha jól látom, bár ez egy LGA1700 upgrade kit, teljes mértékben megfelel 1200-ra is, csak a csúszkát kell tologatni, annyi hogy a távtartó magassága kisebb 1700-ra kb 0,75mm-rel, tehát talán hézagolni kell.
Így néz ki amim van, a hátlapi rögzítőlap nem gyárinak néz ki:
-
B0RG9
tag
Sose értettem, hogy minek ennyit rá rakni (és valaki még szét is keni vastagon a kupak széléig, mintha torta lenne
). Csak egy borsószemnyi kell, hogy filmszerűen szétkenje magától a borda. Kivéve a nagy tepsi prociknál, ott egy X-t érdemes csinálni és pár pöttyel kiegészíteni. -
scope2007
addikt
Hajlító gép is van, csak túl kicsi a hajtás ahogyan látom, nekumk csak nagy szerszamunk van, mivel nagy alkatrészeket csinálunk.
Gondolom sima rozsdamentes acél tükrös, olyanom is van. -
scope2007
addikt
Ez milyen anyagból készült?
És ha van rajz simán tudok vágni lezergeppel ilyen alkatrészt. -
T0mBd1gg3R
veterán
Na mondjuk nem mintha vinné a fúró
-
Speed®
titán
Gyártó/supportnak írj, hátha tudnak segíteni.
Vagy hirdetés, hátha valakinek van feleslege. -
L4mie
veterán
K-s proci szóval nincs gyári

1050Ti vel semmi ilyent nem tapasztaltam...na persze ott bőven elég volt mindenre a proci, most visszaraktam a 1080 at hát...

-
L4mie
veterán
nem molexes, látszik a fordulat is meg minden :S
elég bosszantó... -
Grózi
Topikgazda
Frio-m nem volt,de szerintem egy jó ventivel csendesebben hozza azt amit a 120-s.Viszont a kompakt előnye másban jelentkezik és sok függ a háztól is-de ez ezerszer volt már téma.
-
Grózi
Topikgazda
Ez bullshit.A legjobb 240-sek hozzák a top léghűtők szintjét.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Valamiért nem volt 5 volt a molexben, átdugtam másikba és megy.
-
Grózi
Topikgazda
Akkor örömbódóttssággg! Azért paszta nélkül okosan.
L4mie Kitartást!! -
L4mie
veterán
jól tetted, bár paszta nélkül bátor húzás volt visszapakolni, de a 74 fok nem olyan vészes

/én még mindig várom vissza az enyémet..kezdek bemorculni, na de nem offolom a topicot tovább a siránkozással/
-
Grózi
Topikgazda
Jobb ha a radi bemenő ága magasabban van mint a pumpa ága.Természetesen pumpát is lehet szabályozni,vagy feszültségalapú alaplapi aljzatról vagy ellenállással.
-
Timer
veterán
Enermax Liqmax 240, az alaplap vezérli DC alapon.
-
L4mie
veterán
Na igen, nem kizárt. Nekem picit más méretekkel van tapasztalatom, szóval nem tudom biztosra.
A vízhűtésem is csak 3 napig használtam, ment vissza garanciába.....
Várjuk meg Grózi-t ő biztosabbat tud mondani. -
Timer
veterán
Én csökkentett feszültséget használok a pumpán. 2500 lenne a max, 55 fokos procihőmérséklet alatt csak 2000-en hajtom.
-
L4mie
veterán
Arra gondoltam, hogy a szivattyú nyomócsonkja alacsonyabban legyen mint a radiátor belépő csonkja, szigorúan nézve nálad így van. Elvileg oké így, de lehet könnyítene, ha nem lefelé nyomna.
/de én picit nagyobb szivattyúkból indulok ki, ilyen piciben fene tudja, de folyadék folyadék, de biztos vannak itt tapasztaltak is/ -
L4mie
veterán
Pumpának jobb ha felfelé tol.
-
Milka 78
nagyúr
Javítani nem lehet,legalább is nem éri meg,ráadásul ez még nem gumi csöves és nehéz megbontani.Szörcsögés ellen próbáld meg jó alaposan megdöntögetni a gépet,hátha csak egy kósza légbuborék.Nekem is van egy kb. 7 éves lclc-m.Minimális tetkó gép hangja van a pumpának (ha ráhajolsz a pumpára,mindezt éjjel,síri csöndben),de nem szörcsög.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Csak egy borsószemnyi kell, hogy filmszerűen szétkenje magától a borda. Kivéve a nagy tepsi prociknál, ott egy X-t érdemes csinálni és pár pöttyel kiegészíteni.

Grózi