Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
morefire
üzenetére
Hát pedig én Video->Files nézetben próbáltam és még csak fel sem kínálta az infót. Amikor meg meg kell adni az eredeti címet, se az angol-ra, se a magyarra nem reagált semmit, pedig minden a TMDB-es címekkel meggyezően volt beírva.

(#2173) junkpod : Ezt írtam már korábban is, hogy nem működik. Neked lehet, mert egyeznek a file nevek az adatbázissal, de nekem nem.
-
-
junkpod
nagyúr
válasz
morefire
üzenetére
Na hát ez sokkal macerasabb mint normális névvel menteni a fájlokat. Nekem még sose volt gondom az eredeti történetesen nevekkel csak a buheralt nevekkel. Nem kell hozzányúlni és kész. Jó hogy nem kell visszatérni a régi idokhoz amikor a képeket és az xml kódot is külön kellett pcvel letolteni-generalni...
Amúgy ha már kézzel akarod megadni, az működik Kodi menüből is közvetlenül nfo szerkesztés nélkül is. -
blakey
titán
válasz
morefire
üzenetére
macOS-en ennyi, más platformot nem nagyon használok, de gondolom máshol sem sokkal több. Kodiról szól a topik viszont nálam 10 eszköz van ami hálózatról játszik le, van Kodi, van ami DLNA-s eszköz és van más program is, az nfo-t nem ismeri fel mindegyik program program, tehát ha azt szeretnénk, hogy mindennel kompatibilis legyen akkor a megfelelő neveket kell használni.
-
blakey
titán
válasz
morefire
üzenetére
A részek átnevezése 0,5 sec, de általában azért jók az elnevezések. Tehát nekem az nfo-s dolog sokkal több munkával jár, persze ha valaki arra állt rá valamint jók az nfo-k akkor az is megoldás, de nálam a jó fájlnevek jelentik minden program számára a jót, tehát a Serviio, Plex, Infuse, Kodi stb így jól megtalál minden anyagot míg nfo-val azért küzdés lenne egy-két programnak és arra sincs garancia, hogy jól kezelné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest