Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
nemes egyszerűséggel átlépi a Hálózati hely hozzáadása taglalását - Hát akkor a Yt oldalamon erre a hiányra is találsz megoldást. Ha ezt megcsinálod akkor innen elérhető a hálózati SMB-d és ezek után a hálózati fül alatt is megjelenik az elérés. Sajnos többszőr elő fordúl, hogy ezek után sem látni ott de a mappák közt ott van az elérés.
Nem tudom mit akarsz elérni de a win 10 letiltotta az SMB1-t és azt vissza kell kapcsolni ha a NAS-d csak ezt tudja. Remélem tudtam segíteni. -
blakey
titán
Nekem most is működik és korábban is működött. A Kodiban az SMB-k tallózása nem minden SMB verzióval működik ezért ajánlott a hálózati hely hozzáadásánál hozzáadni a kapcsolatot, utána már ott van, "fel van csatolva", csak böngészni kell a tartalmakat. Az effajta viselkedés nem a Kodi hibája, hanem a kialakult SMB verziók kezelésének köszönhető. Amúgy a Zeroconf alatt is megjelennek a hálózati kapcsolatok, tehát tallózással úgy "becserkészhető", de ajánlott IP-címmel vagy gazdanévvel csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest