Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
nemes egyszerűséggel átlépi a Hálózati hely hozzáadása taglalását - Hát akkor a Yt oldalamon erre a hiányra is találsz megoldást. Ha ezt megcsinálod akkor innen elérhető a hálózati SMB-d és ezek után a hálózati fül alatt is megjelenik az elérés. Sajnos többszőr elő fordúl, hogy ezek után sem látni ott de a mappák közt ott van az elérés.
Nem tudom mit akarsz elérni de a win 10 letiltotta az SMB1-t és azt vissza kell kapcsolni ha a NAS-d csak ezt tudja. Remélem tudtam segíteni. -
blakey
titán
Nekem most is működik és korábban is működött. A Kodiban az SMB-k tallózása nem minden SMB verzióval működik ezért ajánlott a hálózati hely hozzáadásánál hozzáadni a kapcsolatot, utána már ott van, "fel van csatolva", csak böngészni kell a tartalmakat. Az effajta viselkedés nem a Kodi hibája, hanem a kialakult SMB verziók kezelésének köszönhető. Amúgy a Zeroconf alatt is megjelennek a hálózati kapcsolatok, tehát tallózással úgy "becserkészhető", de ajánlott IP-címmel vagy gazdanévvel csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest