- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1006 üzenetére
Feltettem az Aeon Nox-t. Kicsit csalódás, hogy minden menu item-hez külön kellett beállítani a "multiple backgrounds"-ot és arra sincs lehetőség, hogy megadjam milyen időközönként váltsa a képeket... Na mind 1.
Más: Installáltam a Kodi-ra az "OpenweatherMaps" időjárás kieget (ez volt a második amit felkínált), de a fokokat fahrenheit-ben (F) jelzi ki, celsius (C) helyett. Kutakodtam a Setting-jében, de sehol nem találtam hol lehetne ezt átállítani? Erre valami ötlet? (Vagy ha van ennél jobb időjárás addon, akkor javasoljatok légyszi). No meg az időjárás térképeket sem tölti be, látom Magyarország térképét, de semmi idő adatot nem mutat rajta, ez miért lehet?
Illetve még 1: Az "RRS feed" csíkot nem lehet sehogy sem kikapcsolni teljesen a képernyő aljáról?
Illetve még 1:
: Nem lehet egy "Home" ikon-t vagy egy "Exit" ikont kirakni valahogy a képernyőre (most ugye Aeon Nox Skin van fent, de írhatjátok a Default KODI Skin-hez is), hogy ne keljen mindíg végig nyomkodni a "Back" gombot a távirányítón, hogyha rendesen ki akarok lépni a KODI-ból (vagy legalább csak a Main Screen-re)? Esetleg nincs olyan lehetőség (vagy Add-On), amivel a távvezérlő egy adott gombjára lehet bind-elni egy ilyen funkciót?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Fogyjunk le!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest