Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Feltettem az Aeon Nox-t. Kicsit csalódás, hogy minden menu item-hez külön kellett beállítani a "multiple backgrounds"-ot és arra sincs lehetőség, hogy megadjam milyen időközönként váltsa a képeket... Na mind 1.
Más: Installáltam a Kodi-ra az "OpenweatherMaps" időjárás kieget (ez volt a második amit felkínált), de a fokokat fahrenheit-ben (F) jelzi ki, celsius (C) helyett. Kutakodtam a Setting-jében, de sehol nem találtam hol lehetne ezt átállítani? Erre valami ötlet? (Vagy ha van ennél jobb időjárás addon, akkor javasoljatok légyszi). No meg az időjárás térképeket sem tölti be, látom Magyarország térképét, de semmi idő adatot nem mutat rajta, ez miért lehet?

Illetve még 1: Az "RRS feed" csíkot nem lehet sehogy sem kikapcsolni teljesen a képernyő aljáról?
Illetve még 1:
: Nem lehet egy "Home" ikon-t vagy egy "Exit" ikont kirakni valahogy a képernyőre (most ugye Aeon Nox Skin van fent, de írhatjátok a Default KODI Skin-hez is), hogy ne keljen mindíg végig nyomkodni a "Back" gombot a távirányítón, hogyha rendesen ki akarok lépni a KODI-ból (vagy legalább csak a Main Screen-re)? Esetleg nincs olyan lehetőség (vagy Add-On), amivel a távvezérlő egy adott gombjára lehet bind-elni egy ilyen funkciót? 
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

: Nem lehet egy "Home" ikon-t vagy egy "Exit" ikont kirakni valahogy a képernyőre (most ugye Aeon Nox Skin van fent, de írhatjátok a Default KODI Skin-hez is), hogy ne keljen mindíg végig nyomkodni a "Back" gombot a távirányítón, hogyha rendesen ki akarok lépni a KODI-ból (vagy legalább csak a Main Screen-re)? Esetleg nincs olyan lehetőség (vagy Add-On), amivel a távvezérlő egy adott gombjára lehet bind-elni egy ilyen funkciót?