- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab130
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kicsi segítséget kérni. A problémám több dologból áll össze.
Tehát, használok egy M8 (2G/8G) boxot már kb egy éve. Gyári KODI (14,2) van rajta, egészen idáig nem is volt vele problémám. Használom Little Shark féle add-onokat. Ami a gondom, hogy TV-t csak neten keresztül tudok nézni, mert hogy külföldön élek. Van egy szolgáltatóm, akinél Stalkeren (Mag 250 Emulátor) érem el a műsorokat, ami számomra nem túl felhasználóbarát. A szolgáltató utasítására a Stalker VLC playert használ, mert mert a Hd tartalmakat csak ezen futtatja.
most feltettem a Kodira egy Stalker add-ont, ami müködik is, csak éppen a HD szaggat a KODI saját lejátszójával. Valahol olvastam, hogy a Kodiba is lehet integrálni más lejátszót, amire később rákérdez, de sehol nem találom ennek a menetét.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ez hogy megoldható, illetve gondolom, hogy talán a Kodit is lehetne újabbra frissíteni, de nem igazán tudom, hogy melyikre.valamint hogy a gyári Kodinál jobbat kapok-e, hiszen ez elméletileg a hardwerre van optimalizálva. (Ezt is itt olvastam)
Még ami fontos lehet, hogy mindössze 8 megás netem van, ami valójában 6-nál többet nem tud. És nem, sajnos nincs lehetőségem gyorsabbra - helyi adottság.
A segítséget előre is köszönöm! Ha nem ebben a topikban kellett volna érdeklődnöm, akkor pedig elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- ASUS routerek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest