Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbivideós
újonc
válasz
tomigonzo
üzenetére
Próbáltam, az összes gombon végigmentem

A főmenüben van egy kereső gomb, egy nagyító, ott a legalsó lehetőség a TheMovieDB. Arra nyomva telepíti (3-4 kilépés, lefagyás után) a kiegészítőt, azzal sikerült már egyszer a neten megtalálni filmcímhez fent lévő összes borítót, ott ki is tudtam választani azt, amelyik nekem kell, de csatolási, beolvasási, lehetőség nincs.
Egyébként a távirányító gombjairól: van egy del gomb, gondoltam azzal lehet törölni szükség esetén. Pl. a videó hozzáadása menüpontban hozzáadok egy videóforrást, később mégis törölném, másikat adnék hozzá helyette. Na, ilyen nincs! Amit egyszer hozzáadtam, az bíz ott marad, míg világ a világ (vagy amíg nem rakom újra a Kodit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest